DRIVE-IN KINO: DRUŽINSKA SOBOTA
Bigfoot Family
V kinu od:
14.05.2022
Leto:
2020
Država:
Belgija, Francija
Dolžina:
1 ura 29 minut
Žanr:
Animirani film, Družinski film, Pustolovski film
Režiser:
Jeremy Degruson, Ben Stassen
Distribucija:
Blitz film&video distribution d.o.o.
Jezik:
slovenščina - sinhronizirano

14. MAJA BODO NA SVOJ RAČUN PRIŠLI ŠE NAJMLAJŠI LJUBITELJI KINO DOŽIVETJA – ČAKA JIH RAZBURLJIV OTROŠKI PROGRAM IN DRIVE-IN RISANKA PUSTOLOVŠČINE DRUŽINE BIGFOOT!

TRIDNEVNI PROGRAM
25 LET CENTRA VIČ IN OTVORITEV PETE SEZONE DRIVE-IN KINA


Četrtek, 12. maj – OTVORITEV DRIVE-IN KINA
20.00 – odprtje prizorišča – DJ, ekskluzivna gostinska ponudba, vrečke presenečenja

21.00 – Drive-in kino: Doktor Strange v multivesolju norosti

V četrtek, 12. maja, bo prvo epizodo že pete sezone doživel naš Drive-in kino. Obiskovalci se bodo ob 21.00 vnovič lahko zapeljali v najpopularnejši avto kino pri nas in se z Doktor Strangeom in mističnimi zavezniki podali na potovanje v neznano ter prečkali razburljivo alternativno realnost – Multivesolje norosti.


Petek, 13. maj – 25 LET CENTRA VIČ [BREZPLAČNO]
18.00 – odprtje prizorišča

19.00 – predskupina Masharik
20.00 – koncert Dan D

Kot središče sproščenih nakupov, prijetnega druženja in spektakularnih dogodkov, Center Vič za svoje obiskovalce tudi letos pripravlja utrgan brezplačni koncert! Praznovanje 25. rojstnega dne Centra Vič bo v petek, 13. maja namreč obeležil znameniti Dan D, ki vas bo s hiti, ki upravičeno slovijo kot eni izmed najbolj opevanih na slovenski sceni, popeljal na brezčasno potovanje…


Sobota, 14. maj – DRUŽINSKA SOBOTA
19.00 – odprtje prizorišča – program za otroke

20.45 – Drive-in kino: Pustolovščine družine Bigfoot

Epilog tridnevnemu praznovanju se bo zgodil v soboto, 14. maja, ko bodo na svoj račun prišli še najmlajši ljubitelji kino doživetja. Za njih v sodelovanju s Centrom Vič od 19.00 dalje pripravljajmo razburljiv otroški program, katerega bo sklenila Drive-in kino projekcija družinske sinhronizirane animacije, ki je dobila svoje nadaljevanje iz leta 2017 – Pustolovščine družine Bigfoot.


 

Drive-in kino bo ponovno zaživel ob podpori partnerja projekta Centra Vič in generalnih sponzorjev Zavarovalnice Generali, Ameriškega veleposlaništva v Ljubljani in AC Kondorja.

 

O RISANI ANIMACIJI PUSTOLOVŠČINE DRUŽINE BIGFOOT

Dva meseca po tem, ko je svojega očeta Bigfoota prepričal, da se vrne domov, Adam postane preobremenjen s pozornostjo, ki jo je družini prinesla očetova na novo pridobljena slava. Prav tako se trudi s priznanjem svojih občutkov svoji veliki simpatiji Emi. Bigfoot pa si želi svojo slavo izkoristiti za dober namen. Tako se odloči, da je zaščita velikega rezervata divjih živali pred zlobnim naftnim podjetjem na Aljaski, odlična priložnost za novi podvig. Adam želi očetu pomagati tako, da na družabna omrežja naloži promocijski video za ta namen. Vendar pa se vse zaplete, ko Bigfoot neke noči skrivnostno izgine. Tako se morata Adam in njegova mati Shelly odpraviti na Aljasko, da bi skupaj s svojimi živalskimi prijatelji poiskala in rešila Bigfoota.

ZA NAKUP VSTOPNIC ZA DRIVE-IN KINO PROJEKCIJO RISANE ANIMACIJE PUSTOLOVŠČINE DRUŽINE BIGFOOT SPODAJ IZBERITE DATUM 14. MAJ.
NADALJNI PROGRAM DRIVE-IN KINA PRIHAJA KMALU!

Čas predstave in nakup vstopnic

* E-vstopnice in potrdilo o plačilu bodo po uspešnem nakupu poslani na ta email naslov.