DRIVE-IN KINO: SEKS V MESTU
V kinu od:
15.06.2019
Leto:
2008
Država:
ZDA
Dolžina:
2 uri 25 minut
Žanr:
Drama, Komedija, Romantični film
Režiser:
Michael Patrick King
Igralci:
Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Cynthia Nixon
Distribucija:
Filmbankmedia
Jezik:
angleščina - podnapisi

V sodelovanju z Radio 2,  za vas v soboto, 15. junija, ponovno pripravljamo BABJI VEČER V DRIVE-IN KINU! Na svoj račun boste prišle vse ženske ljubiteljice romantičnih komedij, saj si bo Seks v mestu, filmsko nadaljevanje televizijske nadaljevanke, ponovno mogoče ogledati na kino platnu! V projekcijo filma Seks v mestu nas bo s svojim koncertom popeljala Alja Wolte Sula, uživale pa boste lahko tudi v zanimivih koktajlih ter bogati vrečki presenečenja, ki jo tokrat pripravljamo v sodelovanju s Centrom Vič, Diversity-jem, Gloss-om, DM-om ter Optiko Aleksandra

PROGRAM DRIVE-IN KINO 15. JUNIJ
20.00 = BABJI VEČER (koktajli, koncert, goodie bags)
21.15 = SEKS V MESTU

V filmu Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), uspešna kolumnistka in pisateljica ter pri vseh priljubljeno modna ikona iz sosednje ulice s svojo slavno zajedljivostjo pripoveduje svojo zgodbo o seksu, ljubezni in modi. Film sledi prijateljicam Carrie, Samanthi (Kim Cattrall), Charlotte (Kristin Davis) in Mirandi (Cynthia Nixon) štiri leta po koncu istoimenske televizijske nanizanke. Junakinje še naprej žonglirajo s službami, prijateljstvi in odnosi, hkrati pa že krmarijo v svetu materinstva, porok in nepremičnin na Manhattnu.

ZA NAKUP VSTOPNIC SPODAJ IZBERITE DATUM 15. JUNIJ!

  • Z NAKUPOM SI ZAGOTOVITE DRIVE-IN PARKINO MESTO, VSTOPNICE ZA OSEBE KUPITE NA MESTU DOGODKA NA PARKIRIŠČU CENTRA VIČ (JAMOVA 105).
  • V PRIMERU SLABEGA VREMENA BO ZA PROJEKCIJO RAZPISAN NOV DATUM. O ODPOVEDI PROJEKCIJE BOMO POROČALI NA NAŠI SPLETNI STRANI IN NA DRUŽBENIH OMREŽJIH.
  • IMETNIKI V NAPREJ KUPLJENIH VSTOPNIC SI O KORIŠČENJU KUPLJENIH VSTOPNIC LAHKO PREBERETE TU.

 

 

Čas predstave in nakup vstopnic

* E-vstopnice in potrdilo o plačilu bodo po uspešnem nakupu poslani na ta email naslov.