DRIVE-IN KINO: SHANG-CHI IN LEGENDA O DESETIH PRSTANIH
Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings
V kinu od:
03.09.2021
Leto:
2021
Država:
ZDA, Avstralija
Žanr:
Akcija, Fantazijski film, Pustolovski film
Režiser:
Destin Daniel Cretton
Igralci:
Simu Liu, Awkwafina, Tony Chiu-Wai Leung
Distribucija:
Blitz film&video distribution d.o.o.
Jezik:
angleščina - podnapisi

Film “Shang-Chi in legenda o desetih prstanih” prihaja iz Marvel Studios. Simu Liu v vlogi Shang-Chija se mora soočiti s preteklostjo, za katero je mislil, da jo je pustil za seboj, ko ga nenadoma vlečejo v mrežo skrivnostne organizacije Ten Rings (Deset prstanov). V filmu igrajo še Tony Leung kot Wenwu, Awkwafina kot Shang-Chijeva prijateljica Katy in Michelle Yeoh kot Jiang Nan, pa tudi Fala Chen, Meng’er Zhang, Florian Munteanu in Ronny Chieng. Režijo filma “Shang-Chi in legenda o desetih prstanih” vodi Destin Daniel Cretton, producenta sta Kevin Feige in Jonathan Schwartz, izvršni producenti pa so Louis D’Esposito, Victoria Alonso in Charles Newirth. David Callaham & Destin Daniel Cretton & Andrew Lanham sta napisala scenarij za film, ki v kinematografe prihaja letos.

ZA NAKUP VSTOPNIC ZA DRIVE-IN KINO PROJEKCIJO FILMA SHANG-CHI IN LEGENDA O DESETIH PRSTANIH SPODAJ IZBERITE DATUM 18. 9. 2021.

⋅ Parkirišče Centra Vič se odpre eno uro pred projekcijo.
⋅ V primeru dežja bo projekcija odpovedana ali pa prestavljena na drug datum.
⋅ Imetniki v naprej kupljenih vstopnic se lahko v primeru odpovedi projekcije za vračilo kupnine obrnete na info@kino-bezigrad.si.

KLIK ZA VEČ O DRIVE-IN KINU.

Čas predstave in nakup vstopnic

* E-vstopnice in potrdilo o plačilu bodo po uspešnem nakupu poslani na ta email naslov.