IGRA SOVRAŠTVA
The Hating Game
V kinu od:
30.12.2021
Leto:
2021
Država:
ZDA
Žanr:
Komedija, Romantični film
Režiser:
Peter Hutchings
Igralci:
Lucy Hale, Corbin Bernsen, Austin Stowell, Sakina Jaffrey
Distribucija:
Blitz film&video distribution d.o.o.
Jezik:
angleščina - podnapisi

Lucy Hutton je vedno verjela, da prijazna dekleta daleč pridejo. Je simpatična in ustrežljiva in prav vsi v pisarnah Bexley & Gamin jo naravnost obožujejo… Vsi razen hladnega, efektivnega in brezhibno oblečenega Joshua Templemana. In občutek je obojestranski.

Osojena na obstanek v skupni pisarni 40 (ok, 50 ali 60) ur na teden, Lucy in Joshua razvijeta zasvoljivo in nesmiselno psihološko igro prevlade. Lucy ne dopusti, da bi jo Joshua premagal na katerem koli področju, še posebej zato, ker je na vidiku zavidljivo poslovno napredovanje. Če Lucy zmaga to »igro« bo postala njegova nadrejena, njegova šefica, če pa izgubi, pa bo od svoje pozicije odstopila. Torej,… zakaj ima kar na enkrat vroče sanje o Joshui in se za v službo oblači, kot da gre na nepozaben zmenek?

Ko se popolnoma nedolžna vožnja z dvigalom spremeni v trenutek zemljo-tresočega poljuba, se Lucy začne spraševati, če ni morda Joshua Templeman popolnoma drugačen, kot si ga je predstavljala. Morda ga ne sovraži. Morda tudi on ne sovraži nje. Ali pa je vse skupaj samo nova igra…

Čas predstave in nakup vstopnic

* E-vstopnice in potrdilo o plačilu bodo po uspešnem nakupu poslani na ta email naslov.