LIFFE: TRALALA
Tralala
V kinu od:
17.11.2022
Leto:
2021
Država:
Francija
Dolžina:
2 uri 0 minut
Žanr:
Komedija, Muzikal
Režiser:
Jean-Marie Larrieu, Arnaud Larrieu
Igralci:
Mathieu Amalric, Josiane Balasko, Mélanie Thierry
Jezik:
francoščina - podnapisi

LIFFE, največji slovenski mednarodni filmski festival, letos tudi v Kinu Bežigrad!

TRALALA PRI NAS 17. 11. OB 14.45!

Prismojen muzikal izpod prstov pirenejskega dvojca mojstrov francoske komedije o pouličnem glasbeniku, ki začne verjeti, da je bil na zmenku z Lurško Marijo. Mathieu Amalric nastopi v vlogi sodobnega trubadurja, ki na bizarnem potovanju v Lurd izgubi – ali najde – resničnega sebe.

Tralala je pariški poulični glasbenik v štiridesetih, brez prebite pare, ki ostane še brez doma. Ko mu skrivnostna lepotica plača pijačo in da nasvet, naj nikakor ne bo »takšen, kot je«, ji brez pomislekov sledi v Lurd. V pirenejskem romarskem mestecu naleti na hotelirko Lili, ki je prepričana, da je Tralala njen izgubljeni sin, prav tako glasbenik – ta pa ponujeno identiteto sprejme, čeprav z njo dobi še sumničavega »brata« Seba, dve nekdanji dekleti in nove težave … Trapasto in zelo zabavno glasbeno popotovanje od kitarskih balad do diska.

»Tralalaja premami nora intuicija, da ga na koncu negotove poti nekaj čaka. Čaka ga dejstvo, da dela dobro ljudem, ki ga zamenjajo z nekom drugim. Iskal je tolažbo, na koncu pa on tolaži druge. To je njegova Kristusova stran … brez križa.« (Arnaud Larrieu)

Čas predstave in nakup vstopnic

* E-vstopnice in potrdilo o plačilu bodo po uspešnem nakupu poslani na ta email naslov.