MISIJA: NEMOGOČE – IZPAD
DRIVE-IN KINO BEŽIGRAD
V kinu od:
16.08.2018
Leto:
2018
Država:
ZDA
Žanr:
Akcija, Pustolovski film, Triler
Režiser:
Christopher McQuarrie
Igralci:
Tom Cruise, Alec Baldwin, Henry Cavill, Rebecca Ferguson, Simon Pegg
Distribucija:
Karantanija Cinemas d.o.o.
Jezik:
angleščina - podnapisi

Ste pripravljeni na novo misijo? Tom Cruise se po treh letih odmora vrača v podobi neustrašnega in iznajdljivega agenta Ethana Hunta
Nekatere franšize svojo zgodbo vedno znova nadgradijo s presenetljivimi preobrati ter postrežejo z napetimi akcijskimi preobrati, ki predstavljajo popolni odklop od vsakdanjika. Med njimi ima svoje častno mesto nedvomno tudi Misija: Nemogoče, ki svoja nadaljevanja pridno niza že vse od leta 1996, ko smo prvič spoznali neustrašnega in iznajdljivega agenta Ethana Hunta. Tega že vse od začetka zvesto upodablja igralec in producent Tom Cruise, znan tudi po tem, da nevarne prizore posname brez uporabe profesionalnih kaskaderjev.

Agent Hunt se bo v šestem delu franšize z naslovom MISIJA: NEMOGOČE – IZPAD odpravil na novo nemogočo misijo, ki ponovno obljublja niz dih jemajočih akcijskih prizorov na robu mogočega. Pri tem se mu bosta pridružila še stara znanca franšize Simon Pegg kot Banji in Ving Rhames v vlogi Lutherja, manjkala pa ne bosta niti Alec Baldwin in Rebecca Ferguson, ki smo ju gledali že v prejšnjem delu Misija: Nemogoče – Odpadniška akcija. V novem delu se bo druščina zaradi neuspele misije znašla v napeti bitki s časom.

NA SPOREDU DRIVE-IN KINA BEŽIGRAD 16. AVGUSTA in 18. AVGUSTA!

Čas predstave in nakup vstopnic

* E-vstopnice in potrdilo o plačilu bodo po uspešnem nakupu poslani na ta email naslov.