PIKNIK KINO ATLANTIS: BACK TO SCHOOL PARTY Z ANGRY BIRDS
V kinu od:
24.08.2019
Leto:
2019
Država:
ZDA, Finska
Žanr:
Akcija, Animirani film, Pustolovski film
Režiser:
Thurop Van Orman, John Rice
Distribucija:
Con film d.o.o.
Jezik:
slovenščina - sinhronizirano

PIKNIK KINO – 24. AVGUST – VODNO MESTO ATLANTIS – BACK TO SCHOOL z Nipketom in Angry Birds 2

V sodelovanju z Radiom Ekspres.

Da bo vstop v novo šolsko leto malce lažji, smo za vaše najmlajše pripravili dogodek, o katerem ne bodo mogli nehati govoriti! 24. avgusta v Vodnem mestu Atlantis v okviru PIKNIK KINA namreč prirejamo Back to School dogodek s koncertom Nipketa in risano animacijo Angry Birds 2! Čaka vas še poslikava obraza, kolo sreče z nagradami, dogajanje pa bo popestril tudi NLB s svojo Angry Birds fračo! 

20.00 = KONCERT NIPKETA, KOLO SREČE, POSLIKAVA OBRAZA, NLB FRAČA
21.00 = PIKNIK KINO PROJEKCIJA ANIMACIJE ANGRY BIRDS 2

Naši najljubši zapriseženi sovražniki, jezni ptiči in zeleni pujsi, se vračajo v nadaljevanju animiranega hita iz leta 2016. Ampak tokrat se bo sovraštvo med ptiči in pujsi zaradi nepredvidenih okoliščin korenito spremenilo. Ob novi nevarnosti, ki bo ogrozila tako ptiče kot pujse, bodo morali naši priljubljeni junaki skleniti zelo nelagodno zavezništvo. Rdeči, Žak, Bomba in Mogočni orel rekrutirajo Žakovo sestro Srebrno in sklenejo zavezništvo s pujsami Leonardom, njegovo pomočnico Kati in iznajditeljem Gabrom, da bi dosegli vprašljivo premirje in ustvarili nenavadno superekipo, ki bo rešila njihove domove.

PIKNIK KINO je kino na prostem, brez formalnega sedenja, ki ob ogledu filma v parku ali na plaži ustvari edinstveno piknik doživetje. Obiskovalci se lahko udobno namestite kar na ležalnikih, napihljivih blazinah ali pa na dekah, katere lahko prinesete s seboj (priporočljivo), ali pa si jih sposodite na prizorišču dogajanja.

ZA NAKUP VSTOPNIC (6,5€) SPODAJ IZBERITE DATUM 24. 8.

  • Z NAKUPOM VSTOPNICE SI ZAGOTOVITE VSTOP NA PRIZORIŠČE. VSTOPNICA NI VEZANA NA SEDIŠČE.
  • NAKUP VSTOPNIC JE MOŽEN TUDI NA PRIZORIŠČU ENO URO PRED PROJEKCIJO.
  • NAKUP VSTOPNIC JE MOŽEN SAMO ZA KINO ALI PA ZA BAZEN/SAVNO IN KINO. BAZEN/SAVNO OBIŠČETE PRED PROJEKCIJO, KI SE ZAČNE OB 21.00 NA ZUNANJEM DELU ATLANTISA PRI ODBOJKARSKEM IGRIŠČU.
  • V PRIMERU SLABEGA VREMENA BO PROJEKCIJA ODPOVEDANA, ALI PA BO ZANJO RAZPISAN NOV TERMIN. ODPOVED BO OBJAVLJENA NA NAŠI SPLETNI STRANI IN NA DRUŽBENIH OMREŽJIH.
  • IMETNIKI V NAPREJ KUPLJENIH VSTOPNIC SI O KORIŠČENJU LE TEH LAHKO PREBERETE TU

NAKUP KOMBINIRANIH VSTOPNIC (KINO IN BAZEN) LAHKO OPRAVITE NA BLAGAJNI VODNEGA MESTA ATLANTIS.

Čas predstave in nakup vstopnic

* E-vstopnice in potrdilo o plačilu bodo po uspešnem nakupu poslani na ta email naslov.