PIKNIK KINO ATLANTIS: DC LIGA SUPER-LJUBLJENČKOV
DC League of Super-Pets
V kinu od:
19.08.2022
Leto:
2022
Država:
ZDA
Dolžina:
1 ura 40 minut
Žanr:
Akcija, Animirani film, Pustolovski film
Režiser:
Jared Stern, Sam Levine
Distribucija:
Blitz film&video distribution d.o.o.
Jezik:
slovenščina - sinhronizirano

V animirani pustolovščini DC LIGA SUPER-LJUBLJEČKOV sta super-pes Kripto in Superman narazdružljiva in najboljša prijatelja, ki si delita iste supermoči in se drug ob drugem borita proti kriminalu v Metropolisu. Ko so Superman in ostali člani Lige pravičnih ugrabljeni, mora Kripto prepričati druščino živali iz zavetišča, med katerimi so pes As, prašiček PB, želvak Merton in veverica Čip, da se naučijo obvladati svoje na novo odkrite supermoči in mu pomagajo rešiti ugrabljene Superjunake.

ZA NAKUP VSTOPNIC ZA PIKNIK KINO PROJEKCIJO FILMA DC LIGA SUPER-LJUBLJENČKOV V VODNEM MESTU ATLANTIS SPODAJ IZBERITE DATUM 18. 8. 2022 ALI 19. 8. 2022.


PIKNIK KINO je kino na prostem, brez formalnega sedenja, ki ob ogledu filma v parku ali na plaži ustvari edinstveno kino doživetje. Obiskovalci se lahko udobno namestite kar na ležalnikih, napihljivih blazinah ali dekah, katere lahko prinesete s seboj (priporočljivo), ali pa si jih za simbolično ceno sposodite na prizorišču dogajanja.⋅ Z nakupom vstopnice si zagotovite vstop na prizorišče. Vstopnica ni vezana na sedišče.
⋅ V primeru dežja bo projekcija odpovedana. Odpoved bo objavljena na naši spletni strani in na družbenih omrežjih. Imetniki v naprej kupljenih vstopnic se lahko v primeru odpovedi za vračilo kupnine obrnete na info@kino-bezigrad.si.

Čas predstave in nakup vstopnic

* E-vstopnice in potrdilo o plačilu bodo po uspešnem nakupu poslani na ta email naslov.