PIKNIK KINO ATLANTIS: HITER KOT STREL
Bullet Train
V kinu od:
04.08.2022
Leto:
2022
Država:
ZDA
Dolžina:
2 uri 32 minut
Žanr:
Akcija, Triler
Režiser:
David Leitch
Igralci:
Brad Pitt, Sandra Bullock, Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Andrea Muñoz
Distribucija:
Con film d.o.o.
Jezik:
angleščina - podnapisi

V filmu Hiter kot strel (Bullet Train) je Brad Pitt Ladybug, nesrečen plačani morilec, ki hoče za vsako ceno mirno izpeljati nov posel, potem ko se jih je že čisto preveč izjalovilo. Toda zdi se, da ima usoda drugačne načrte, saj ga nova naloga pripelje v navzkrižje s smrtonosnimi nasprotniki z vseh koncev sveta – s povezanimi in hkrati nasprotujočimi si cilji – na najhitrejšem vlaku na svetu. V bliskoviti akciji Davida Leitcha, režiserja uspešnice Deadpool 2, je konec poti šele začetek v divji adrenalinski vožnji po sodobni Japonski.

ZA NAKUP VSTOPNIC ZA PIKNIK KINO PROJEKCIJO FILMA HITER KOT STREL V VODNEM MESTU ATLANTIS SPODAJ IZBERITE DATUM 4. 8. 2022. 


PIKNIK KINO je kino na prostem, brez formalnega sedenja, ki ob ogledu filma v parku ali na plaži ustvari edinstveno kino doživetje. Obiskovalci se lahko udobno namestite kar na ležalnikih, napihljivih blazinah ali dekah, katere lahko prinesete s seboj (priporočljivo), ali pa si jih za simbolično ceno sposodite na prizorišču dogajanja.⋅ Z nakupom vstopnice si zagotovite vstop na prizorišče. Vstopnica ni vezana na sedišče.
⋅ V primeru dežja bo projekcija odpovedana. Odpoved bo objavljena na naši spletni strani in na družbenih omrežjih. Imetniki v naprej kupljenih vstopnic se lahko v primeru odpovedi za vračilo kupnine obrnete na info@kino-bezigrad.si.

Čas predstave in nakup vstopnic

* E-vstopnice in potrdilo o plačilu bodo po uspešnem nakupu poslani na ta email naslov.