PIKNIK KINO ATLANTIS: PREDPREMIERA: PRIDNI FANTJE
V kinu od:
14.08.2019
Leto:
2019
Država:
ZDA
Dolžina:
1 ura 36 minut
Žanr:
Komedija
Režiser:
Gene Stupnitsky
Igralci:
Jacob Tremblay, Keith L. Williams, Brady Noon, Molly Gordon, Lil Rel Howery, Will Forte
Distribucija:
Karantanija Cinemas d.o.o.
Jezik:
angleščina - podnapisi

PIKNIK KINO – 14. AVGUST – VODNO MESTO ATLANTIS – PREDPREMIERA: Pridni fantje

V sodelovanju z Radiom Antena.

Ob 20.00 vas čaka turnir v ročnem nogometu in metu na koš z nekaterimi našimi najboljšimi košarkarji, ob 21.00 pa sledi projekcija Pridnih fantov!

Potem ko 12-letnega Maxa (Jacob Tremblay) povabijo na njegovo prvo zabavo, kjer se najstniki poljubljajo, je ves paničen, ker se poljubljati ne zna. Da bi prišel do čim več napotkov, kako se poljubljati, se Max s svojima prijateljema Thorom (Brady Noon) in Lucasom (Keith L. Williams) odloči, da uporabi očetov dron – ki se ga seveda ne sme dotikati – in z njegovo pomočjo vohuni za sosedovima najstnikoma, kako se poljubljata. A stvari se popolnoma obrnejo in dron je uničen. Max ga mora zamenjati, še preden se njegov oče (Will Forte) vrne iz službe. Trije fantje tako »špricajo« šolo in se odpravijo na misijo, ki pa je polna slabih odločitev. Med drugim bodo priča ukradenim drogam, se pretepali, bežali pa bodo tako pred policisti kot pred najstnicami. Jim bo na koncu le uspelo priti na obljubljeno zabavo?

*Film ni primeren za otroke.

PIKNIK KINO je kino na prostem, brez formalnega sedenja, ki ob ogledu filma v parku ali na plaži ustvari edinstveno piknik doživetje. Obiskovalci se lahko udobno namestite kar na ležalnikih, napihljivih blazinah ali pa na dekah, katere lahko prinesete s seboj (priporočljivo), ali pa si jih sposodite na prizorišču dogajanja.

ZA NAKUP VSTOPNIC (6,5€) SPODAJ IZBERITE DATUM 14. 8.

  • Z NAKUPOM VSTOPNICE SI ZAGOTOVITE VSTOP NA PRIZORIŠČE. VSTOPNICA NI VEZANA NA SEDIŠČE.
  • NAKUP VSTOPNIC JE MOŽEN TUDI NA PRIZORIŠČU ENO URO PRED PROJEKCIJO.
  • NAKUP VSTOPNIC JE MOŽEN SAMO ZA KINO ALI PA ZA BAZEN/SAVNO IN KINO. BAZEN/SAVNO OBIŠČETE PRED PROJEKCIJO, KI SE ZAČNE OB 21.00 NA ZUNANJEM DELU ATLANTISA PRI ODBOJKARSKEM IGRIŠČU.
  • V PRIMERU SLABEGA VREMENA BO PROJEKCIJA ODPOVEDANA, ALI PA BO ZANJO RAZPISAN NOV TERMIN. ODPOVED BO OBJAVLJENA NA NAŠI SPLETNI STRANI IN NA DRUŽBENIH OMREŽJIH.
  • IMETNIKI V NAPREJ KUPLJENIH VSTOPNIC SI O KORIŠČENJU LE TEH LAHKO PREBERETE TU

NAKUP KOMBINIRANIH VSTOPNIC (KINO IN BAZEN) LAHKO OPRAVITE NA BLAGAJNI VODNEGA MESTA ATLANTIS.

Čas predstave in nakup vstopnic

* E-vstopnice in potrdilo o plačilu bodo po uspešnem nakupu poslani na ta email naslov.