PIKNIK KINO ATLANTIS: VROČI MIKE
Picnic Cinema Atlantis: Magic Mike
V kinu od:
17.07.2020
Leto:
2012
Država:
ZDA
Dolžina:
1 ura 49 minut
Žanr:
Drama, Komedija
Režiser:
Steven Soderbergh
Igralci:
Channing Tatum, Alex Pettyfer, Matt Bomer, Matthew McConaughey, Joe Manganiello, Riley Keough, Mircea Monroe
Distribucija:
Filmbankmedia
Jezik:
angleščina - podnapisi

V petek, 17. 7., bo v Vodnem mestu Atlantis še posebej vroče! Temperature bodo dvignili Channing Tatum in drugi slači fantje iz filma Vroči Mike, ki bodo odvrgli svoja oblačila. Da ne boste pregorele, se boste lahko ohladile z osvežilnimi koktajli izpod rok koktejl mojstra in se razvajale še ob darilcih Cosmopolitana in Catrice. Poleg slačifantov bo atmosfero netil tudi hišni DJ, pred projekcijo pa lahko pričakujete tudi prav posebno presenečenje!;)
*Dogodek je kot nalašč za praznovanje dekliščine! Predhodno se najavite na info@kino-bezigrad.si in bodoči nevesti zagotovite nepozabno praznovanje in prav posebno darilo!

PROGRAM 17. 7.
20.00 = LADIES PARTY (DJ, darila, welcome drink + presenečenje)
21.15 = VROČI MIKE

O FILMU
Oskarjevski režiser filmov Erin Brockovich in Oceanovih enajst predstavlja zabavno zgodbo profesionalnega slačifanta Mika, ki pod svoje okrilje vzame mladega in nadarjenega erotičnega plesalca. Mike mladeniča poučuje o umetnostih zapeljevanja, vzburjanja ženskih čustev, večnih zabavah in lahkem zaslužku, vendar se ob tem sam znajde v ljubezenskem precepu, ko spozna premeteno sestro svojega vajenca. Toda njuna romanca je postavljena pred veliko preizkušnjo vsak večer, ko mora Mike stopiti na oder in zadovoljiti ljubezenska hrepenenja neštetih oboževalk.

ZA NAKUP VSTOPNIC ZA PIKNIK KINO PROJEKCIJO FILMA VROČI MIKE V VODNEM MESTU ATLANTIS SPODAJ IZBERITE DATUM 17. 7. 2020. 


PIKNIK KINO je kino na prostem, brez formalnega sedenja, ki ob ogledu filma v parku ali na plaži ustvari edinstveno kino doživetje. Obiskovalci se lahko udobno namestite kar na ležalnikih, napihljivih blazinah ali dekah, katere lahko prinesete s seboj (priporočljivo), ali pa si jih za simbolično ceno sposodite na prizorišču dogajanja.⋅ Z nakupom vstopnice si zagotovite vstop na prizorišče. Vstopnica ni vezana na sedišče.
⋅ Mogoč je tudi nakup kombiniranih vstopnic za ogled kateregakoli filma na PIKNIK KINU v kombinaciji s triurnim kopanjem v Vodnem mestu Atlantis (skupaj 11€). Nakup je mogoče opraviti fizično na blagajni Kina Bežigrad na Linhartovi 11 in na blagajni Vodnega mesta Atlantis.
⋅ V primeru dežja bo projekcija odpovedana ali pa bo zanjo razpisan nov termin. Odpoved bo objavljena na naši spletni strani in na družbenih omrežjih. Imetniki v naprej kupljenih vstopnic se lahko v primeru odpovedi za vračilo kupnine obrnete na info@kino-bezigrad.si.

 

Čas predstave in nakup vstopnic

* E-vstopnice in potrdilo o plačilu bodo po uspešnem nakupu poslani na ta email naslov.