PIKNIK KINO KRANJ: BRILJANTINA
PIKNIK KINO KRANJ: Grease
V kinu od:
21.08.2020
Leto:
1978
Država:
ZDA
Dolžina:
1 ura 50 minut
Pisatelji:
Jim Jacobs, Warren Casey
Žanr:
Muzikal
Režiser:
Randal Kleiser
Igralci:
John Travolta, Olivia Newton-John, Stockard Channing, Jeff Conaway, Barry Pearl, Michael Tucci, Kelly Ward
Jezik:
angleščina - podnapisi

Brezčasna zgodba o koncu poletne romance med Dannyjem in Sandy, ki ga prinese začetek zadnjega letnika srednje šole – vse dokler se Sandy nepričakovano ne preseli na Dannyjevo šolo Rydell High. Briljantina je v svetovnem merilu povzročila pravo evforijo in obudila zanimanje za rock’n’roll in rockabilly glasbo.

ZA NAKUP VSTOPNIC ZA PIKNIK KINO PROJEKCIJO FILMA BRILJANTINA NA VRTU GRADU KHISLSTEIN V KRANJU SPODAJ IZBERITE DATUM 21. 8. 2020. 

Projekcija je del programa Prešernega poletja v Kranju. 


PIKNIK KINO je kino na prostem, brez formalnega sedenja, ki ob ogledu filma v parku ali na plaži ustvari edinstveno kino doživetje. Obiskovalci se lahko udobno namestite kar na ležalnikih, napihljivih blazinah ali dekah, katere lahko prinesete s seboj (priporočljivo), ali pa si jih za simbolično ceno sposodite na prizorišču dogajanja.⋅ Z nakupom vstopnice si zagotovite vstop na prizorišče. Vstopnica ni vezana na sedišče.
⋅ V primeru dežja bo projekcija odpovedana ali pa bo zanjo razpisan nov termin. Odpoved bo objavljena na naši spletni strani in na družbenih omrežjih. Imetniki v naprej kupljenih vstopnic se lahko v primeru odpovedi za vračilo kupnine obrnete na info@kino-bezigrad.si.

Čas predstave in nakup vstopnic

* E-vstopnice in potrdilo o plačilu bodo po uspešnem nakupu poslani na ta email naslov.