PIKNIK KINO TERME ČATEŽ: HITRI IN DRZNI 9
F9
V kinu od:
13.07.2021
Leto:
2021
Država:
ZDA
Dolžina:
2 uri 25 minut
Žanr:
Akcija, Kriminalka, Pustolovski film
Režiser:
Justin Lin
Igralci:
Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster
Distribucija:
Karantanija Cinemas d.o.o.
Jezik:
angleščina - podnapisi

“Ni važno, kako hiter si, preteklosti ne moreš ubežati.” Dom Toretto živi mirno življenje s svojo ženo Letty in njunim sinom, malim Brianom, a vesta, da se nevarnost skriva tik za njihovim mirnim obzorjem. Tokrat bo ta grožnja Doma prisilila, da se sooči z grehi svoje preteklosti, če bo želel rešiti tiste, ki jih ima najbolj rad. Njegova dirkaška ekipa se znova združi, da bi zaustavila svetovno pretresljiv zaplet, ki ga vodi eden najbolj izkušenih morilcev in izjemen dirkač – ki pa je obenem Domov brat Jakob.

ZA NAKUP VSTOPNIC ZA PIKNIK KINO PROJEKCIJO FILMA HITRI IN DRZNI 9 NA POLETNI TERMALNI RIVIERI V TERMAH ČATEŽ SPODAJ IZBERITE DATUM 13. 7. 2021. 


PIKNIK KINO je kino na prostem, brez formalnega sedenja, ki ob ogledu filma v parku ali na plaži ustvari edinstveno kino doživetje. Obiskovalci se lahko udobno namestite kar na ležalnikih, napihljivih blazinah ali dekah, katere lahko prinesete s seboj (priporočljivo), ali pa si jih za simbolično ceno sposodite na prizorišču dogajanja.⋅ Ogled filma bo mogoč tudi iz bazena.
⋅ Z nakupom vstopnice si zagotovite vstop na prizorišče. Vstopnica ni vezana na sedišče.
⋅ V primeru dežja bo projekcija odpovedana ali pa bo zanjo razpisan nov termin. Odpoved bo objavljena na naši spletni strani in na družbenih omrežjih. Imetniki v naprej kupljenih vstopnic se lahko v primeru odpovedi za vračilo kupnine obrnete na info@kino-bezigrad.si.

Čas predstave in nakup vstopnic

* E-vstopnice in potrdilo o plačilu bodo po uspešnem nakupu poslani na ta email naslov.