PIKNIK KINO TERME ČATEŽ: JURSKI SVET: PREVLADA
V kinu od:
05.07.2022
Leto:
2022
Država:
ZDA
Dolžina:
2 uri 26 minut
Žanr:
Akcija, Pustolovski film, Znanstvena fantastika
Režiser:
Colin Trevorrow
Igralci:
Bryce Dallas Howard, Daniella Pineda, Chris Pratt, Sam Neill
Distribucija:
Karantanija Cinemas d.o.o.

Dogajanje se odvija štiri leta po tem, ko je bil otok Isla Nublar uničen. Dinozavri sedaj živijo – in lovijo – skupaj z ljudmi po vsem svetu. A to krhko ravnovesje bo spremenilo prihodnost in enkrat za vselej določilo, ali bodo človeška bitja ostala vrhunski plenilci na planetu, ki si ga sedaj delijo z najbolj strašljivimi bitji v vsej zgodovini.

ZA NAKUP VSTOPNIC ZA PIKNIK KINO PROJEKCIJO FILMA ODRED ODPISANIH: NOVA MISIJA NA POLETNI TERMALNI RIVIERI V TERMAH ČATEŽ SPODAJ IZBERITE DATUM 5. 7. 2022. 


PIKNIK KINO je kino na prostem, brez formalnega sedenja, ki ob ogledu filma v parku ali na plaži ustvari edinstveno kino doživetje. Obiskovalci se lahko udobno namestite kar na ležalnikih, napihljivih blazinah ali dekah, katere lahko prinesete s seboj (priporočljivo), ali pa si jih za simbolično ceno sposodite na prizorišču dogajanja.⋅ Ogled filma bo mogoč tudi iz bazena.
⋅ Z nakupom vstopnice si zagotovite vstop na prizorišče. Vstopnica ni vezana na sedišče.
⋅ V primeru dežja bo projekcija odpovedana ali pa bo zanjo razpisan nov termin. Odpoved bo objavljena na naši spletni strani in na družbenih omrežjih. Imetniki v naprej kupljenih vstopnic se lahko v primeru odpovedi za vračilo kupnine obrnete na info@kino-bezigrad.si.

Čas predstave in nakup vstopnic

* E-vstopnice in potrdilo o plačilu bodo po uspešnem nakupu poslani na ta email naslov.