VALENTINOVA PROJEKCIJA: POROČIVA SE
Marry Me
V kinu od:
10.02.2022
Leto:
2022
Država:
ZDA
Dolžina:
1 ura 52 minut
Žanr:
Komedija, Romantični film
Režiser:
Kat Coiro
Igralci:
Jennifer Lopez, Owen Wilson, Maluma, John Bradley in Sarah Silverman
Distribucija:
Karantanija Cinemas d.o.o.
Jezik:
angleščina - podnapisi

Praznik zaljubljenih se bo pri nas odvil v znamenju zvezdniške neomajne romance: svetovno znana Kat Valdez (Jennifer Lopez) bo pred več tisočglavo množico na slovesnem poročnem koncertu izvedela, da jo je njen izbranec Bastian (Maluma) prevaral z njeno pomočnico. Iz impulzivnosti se bo poročila s popolnim neznancem iz množice pod odrom, srednješolskim učiteljem matematike Charliejem (Owen Wilson).

Poleg filma Poročiva se, ki bo 14. februarja na sporedu ob 20.00, se bo ob romantični atmosferi mogoče razvajati tudi z valentinovim menujem, ki bo postregel s slastnimi grižljaji za dva. Vsak obiskovalec bo prav tako deležen Bodifitovega praktičnega darilca. 

Za Valentinovo pri nas:
– film Poročiva se (20.00)
– valentinov menu
– Bodifit darilca
– romantična atmosfera

Pevka Kat Valdez (Jennifer Lopez) je polovica najbolj seksi zvezdniškega para na svetu z vročim glasbenikom Bastianom (zaigra ga Maluma, ki debitira v celovečernem filmu). Ker se njuna skupna uspešnica z naslovom »Poročiva se« hitro vzpenja po lestvicah, se odločita poročiti pred očmi svojih številnih oboževalcev na slovesnosti, ki jo bodo predvajali v živo preko številnih platform. Na koncert, kjer se bo odvila slovesnost, ločenega srednješolskega učitelja matematike Charlieja Gilberta (Owen Wilson) zvlečeta njegova hčerka Lou (Chloe Coleman) in njegova najboljša prijateljica (Sarah Silverman). Ko Kat nekaj sekund pred slovesnostjo izve, da jo je Bastian prevaral z njeno pomočnico, se njeno življenje obrne na glavo in se na odru pred množico oboževalcev potrta sprašuje o ljubezni, resnici in zvestobi. Med govorom v množici opazi popolnega tujca, Charlieja. V trenutku norosti se Kat odloči, da se z njim poroči. Kar se je pričelo kot impulzivna reakcija, se razvije v nepričakovano romanco. Ko pa se proti njima zarotijo sile, da bi ju spravile narazen, se poraja univerzalno vprašanje: Ali lahko dve osebi iz tako različnih svetov premostita prepad med njima in ustvarita prostor, kamor oba pripadata?

Zaradi predpisanih ukrepov zoper Covid-19 sedežni red ne velja. Prosimo, da z drugimi obiskovalci držite predpisano varnostno razdaljo – en sedež vmes prost. Pri nakupu vstopnic ni potrebno upoštevati enega prostega sedeža varnostne razdalje. 

Čas predstave in nakup vstopnic

* E-vstopnice in potrdilo o plačilu bodo po uspešnem nakupu poslani na ta email naslov.