SMRTONOSNI STROJI
Mortal Engines
V kinu od:
06.12.2018
Leto:
2018
Država:
ZDA
Dolžina:
2 uri 8 minut
Žanr:
Akcija, Fantazijski film, Pustolovski film
Režiser:
Christian Rivers
Igralci:
Hugo Weaving, Stephen Lang, Robert Sheehan
Distribucija:
Karantanija Cinemas d.o.o.
Jezik:
angleščina - podnapisi

Peter Jackson vabi v fantazijski svet orjaških premičnih mest.

Vrsto let po vojni, ki je opustošila Zemljo, se mesta, ki so uspela preživeti, po našem planetu premikajo na ogromnih kolesih in svoje vire energije dopolnjujejo tako, da napadajo in požirajo manjša mesta. Za novo epsko avanturo, ki prihaja na velika platna sredi decembra letos, je že na voljo novi napovednik.

Film o orjaških premičnih mestih, ki pod sabo meljejo manjša naselja, je nastajal v režiji z oskarjem nagrajenega mojstra posebnih učinkov Christiana Riversa (King Kong) in je posnet po nagrajeni istoimenski knjižni uspešnici britanskega pisatelja in ilustratorja Philipa Reeva iz leta 2001.

Režiser trilogij Gospodar prstanov in Hobit ter King Konga Peter Jackson se je novi fantazijski akciji pridružil kot scenarist, scenarij pa je napisal skupaj z ženo Fran Walsh in Philippo Boyens (obe sta sodelovali tudi pri pisanju scenarijev za trilogiji Gospodar prstanov in Hobit).  Jackson je film skupaj z nekaterimi stalnimi sodelavci Zaneom Weinerjem (trilogija Hobit), Amando Walker (trilogija Hobit) in Deborah Forte (Goosebumps) tudi produciral, Boyensova in Ken Kamins (trilogija Hobit) pa sodelujeta kot izvršna producenta.

Čas predstave in nakup vstopnic

* E-vstopnice in potrdilo o plačilu bodo po uspešnem nakupu poslani na ta email naslov.