TEDEN JAPONSKEGA FILMA: MEŠANE DVOJICE [vstop prost]
Mix!
V kinu od:
25.10.2019
Leto:
2017
Država:
Japonska
Dolžina:
1 ura 59 minut
Žanr:
Družinski film
Režiser:
Junichi Ishikawa
Igralci:
Yui Aragaki, Eita, Ryôko Hirosue
Jezik:
japonščina - slovenski podnapisi

Že četrto leto zapored smo za vas deželo vzhajajočega sonca pripeljali za Bežigrad!  V sodelovanju z Veleposlaništvom Japonske v Ljubljani med 21. in 25. oktobrom gostimo TEDEN JAPONSKEGA FILMA, v sklopu katerega si boste lahko povsem BREZPLAČNO ogledali štiri filmske projekcije sodobne japonske kinematografije.

V igri življenja ni poražencev!

Tamako Tomita je veljala za čudežnega otroka namiznega tenisa. Pod nadzorom matere je v mladosti trenirala po strogem programu, po materini smrti pa je ta šport opustila in se odločila, da bo živela normalno življenje. Zdaj je osemindvajsetletna pisarniška referentka. Njen fant, Akihiko Ejima, ki je član namiznoteniškega kluba v istem podjetju, jo zapusti zaradi nove sodelavke in članice kluba Airi Ogasawara. Obupana Tamako se vrne v svoj rodni kraj, kjer najde razpadajoči namiznoteniški klub svoje matere. Tam spozna tudi Hisashija Hagiwaro, člana kluba, ki sta ga zapustila žena in hčerka. Da bi se maščevala bivšemu partnerju in oživila materin klub, se Tamako odloči, da bo s Hisashijem v dvojicah sodelovala na turnirju v namiznem tenisu.

MEŠANE DVOJICE PRI NAS 25. OKTOBRA OB 17.00!

Vstop na projekcijo je prost. Brezplačne vstopnic lahko prevzamete samo fizično na naši blagajni. Rezervacija vstopnic ni mogoča. 
V kolikor si želite svojo vstopnico zagotoviti preko našega spletnega sistema, je cena vstopnice 1€.
Film bo predvajan s slovenskimi podnapisi. 

OSTALE PROJEKCIJE TEDNA JAPONSKEGA FILMA
21. 10. ob 17.00 = Drhteče koprnenje
22. 10. ob 17.00 = Zgodba iz Kamakure
24. 10. ob 17.00 = Vrt umetnika Morija

 

Čas predstave in nakup vstopnic

* E-vstopnice in potrdilo o plačilu bodo po uspešnem nakupu poslani na ta email naslov.