USEKANO
Freaky
V kinu od:
27.05.2021
Leto:
2020
Država:
ZDA
Žanr:
Grozljivka, Komedija
Režiser:
Christopher Landon
Igralci:
Kathryn Newton, Vince Vaughn, Alan Ruck
Distribucija:
Karantanija Cinemas d.o.o.
Jezik:
angleščina - podnapisi

PREMIERNO 3. JUNIJA OB 20.00!

V sodelovanju s Karantanijo Cinemas in Radiem Salomon. 

Sedemnajstletna Millie Kessler skuša le preživeti krvoločne razrede srednje šole Blissfield High in krutost priljubljene množice. Toda ko postane najnovejša tarča Mesarja, zloglasnega serijskega morilca v mestu, njeno zadnje leto na srednji šoli postane njena najmanjša skrb.

Ko se zaradi mističnega starodavnega bodala Mesar in Millie prebudita v telesih drug drugega, Millie izve, da ima natanko 24 ur časa, da svoje telo dobi nazaj, preden bi menjava teles postala trajna in bi bila za vedno ujeta v telesu manijaka srednjih let. Edina težava sedaj je, da je Millie videti kot visoki morilski psihopat, ki ga lovi celo mesto, medtem ko je dejanski morilec videti kot ona in ima svoje načrte za pokol na šolskem plesu. S pomočjo svojih prijateljev bo Millie v bitki s časom, da obrne prekletstvo, medtem ko morilec ugotovi, da je imeti žensko najstniško telo odlična krinka za pokol na prihajajočem plesu.

Sedežni red ne velja. Prosimo vas, da ob namestitvi na vaš sedež z drugimi obiskovalci vzdržujete priporočeno varnostno razdaljo (en sedež vmes prost).

Čas predstave in nakup vstopnic

* E-vstopnice in potrdilo o plačilu bodo po uspešnem nakupu poslani na ta email naslov.