ZVEZDA JE ROJENA
A Star Is Born
V kinu od:
04.10.2018
Leto:
2018
Država:
ZDA
Dolžina:
2 uri 15 minut
Žanr:
Drama, Muzikal
Režiser:
Bradley Cooper
Igralci:
Lady Gaga, Bradley Cooper, Sam Elliott
Distribucija:
Blitz film&video distribution d.o.o.
Jezik:
angleščina - podnapisi

Bradley Cooper, štirikratni nominiranec za oskarja (Ostrostrelec, Ameriške prevare, Za dežjem posije sonce) in večkrat nagrajena glasbena zvezdnica Lady Gaga, za katero je to igralski prvenec, bosta skupaj zavzela velika platna v novem filmu ZVEZDA JE ROJENA. Med drugim je film tudi režijski prvenec Bradleya Cooperja.

Zgodba govori o izkušenem glasbeniku Jacksonu Mainea (Cooper), ki odkrije mlado umetnico Ally (Gaga) in se v njo zaljubi. Ally je tik pred tem, da obupa nad svojimi sanjami o pevski karieri, vendar jo Jackson prepriča v nasprotno. Ker pa se sam bori z lastnimi demoni, njun odnos ob njenem kariernem vzponu začne razpadati.

Poleg Cooperja in Gage v filmu igrajo še Andrew Dice Clay, Dave Chappelle in Sam Elliot. Lady Gaga, ki je prejela oskarja za pesem “Til It Happens To You”, v filmu poje originalne pesmi, ki jih je napisala skupaj s Cooperjem in nekaterimi drugimi umetniki, med katerimi so tudi Lukas Nelson, Jason Isbell in Mark Ronson. Vsa glasba v filmu je avtorska, originalna in posneta v živo.

PREMIERNO 3. OKTOBRA OB 19.00 IN 21.20! ZA REZERVACIJO SPODAJ IZBERITE DATUM.

Čas predstave in nakup vstopnic