KASKADER
The Fall Guy
V kinu od:
25.04.2024
Leto:
2024
Država:
ZDA
Dolžina:
2 uri 6 minut
Žanr:
Akcija, Drama, Komedija
Režiser:
David Leitch
Igralci:
Ryan Gosling, Hannah Waddingham, Emily Blunt, Teresa Palmer, Aaron Taylor-Johnson, Lee Majors, Winston Duke
Distribucija:
Karantanija Cinemas d.o.o.
Jezik:
angleščina - podnapisi

On je kaskader in kot vse kaskaderje, tudi njega razstrelijo, ustrelijo, strmoglavijo, vržejo skozi okna in pade z najvišje višine, vse za našo zabavo. In zdaj, po nesreči, ki je skoraj končala kariero, mora ta junak iz delavskega razreda izslediti pogrešanega filmskega zvezdnika, rešiti zaroto in poskušati pridobiti nazaj ljubezen svojega življenja, medtem ko še vedno opravlja vsakodnevno službo. Kaj bi lahko vse šlo prav?

Nominiranec za oskarja Ryan Gosling (Barbie, Dežela La la, Vožnja) zaigra Colta Seaversa, kaskaderja s poškodbami in brazgotinami, ki je pred enim letom pustil službo, da bi se osredotočil na svoje fizično in duševno zdravje. Zdaj je ponovno vpoklican v službo, ko zvezdnik visokoproračunskega filma, ki ga režira njegovo nekdanje dekle Jody Moreno – ki jo zaigra dobitnica zlatega globusa Emily Blunt (Oppenheimer, filmi Tiho mesto, Sicario: onkraj zakona) – izgine.

Medtem ko se neusmiljena producentka filma (dobitnica emmyja Hannah Waddingham; Ted Lasso) trudi, da bi izginotje zvezdnika Toma Ryderja (dobitnik zlatega globusa Aaron Taylor-Johnson; Hiter kot strel) zamolčala pred studijem in mediji, Colt izvede svoje najboljše kaskaderske podvige za film, medtem ko poskuša, bolj ali manj, znova očarati Jody, nekdanje dekle. Toda ko se skrivnost okoli pogrešanega zvezdnika prične zapletati, se Colt znajde ujet v zloveščo in zločinsko zaroto, ki ga bo potisnila na rob padca, nevarnejšega od katerega koli kaskaderskega podviga.

PREDPREMIERNO 24. APRILA OB 20.00!

Čas predstave in nakup vstopnic

* E-vstopnice in potrdilo o plačilu bodo po uspešnem nakupu poslani na ta email naslov.