PIKNIK KINO BEŽIGRAD

PIKNIK KINO BEŽIGRAD je inovativen projekt na slovenski sceni, ki je svojo premiero doživel poleti 2018 in s svojo izvirnostjo in magičnem vzdušjem kino doživetju vrnil srce in dušoGre za kino na prostem, brez formalnega sedenja, ki ob ogledu filma v parku ali na plaži ustvari edinstveno piknik doživetje. Obiskovalci se filmu predajo kar iz udobja ležalnikov, blazin in odej, ki jih lahko prinesejo s seboj, ali pa si jih sposodijo na prizorišču dogajanja. Poleg pestrega filmskega programa na lokaciji poskrbimo tudi za gostinsko ponudbo, ob ogledu filma se lahko obiskovalci osvežijo s pijačo in pa uživajo ob klasičnih kino prigrizkih.

Letos bo PIKNIK KINO zaživel v Termah Čatež, Vodnem mestu Atlantis in na Bledu na veslaških tribunah na Veliki Zaki.

 

 

PIKNIK KINO SPORED:

BLED (Tribune Velika Zaka):

TERME ČATEŽ:

  • 8. 8. ob 21.00 – Terme Čatež – Barbie
  • 18. 8. ob 20.30 – Terme Čatež – Ninja želve

Člani AMZS prevzamejo brezplačne kokice na vhodu PIKNIK KINA s svojo člansko kartico (v fizični ali digitalni obliki v AMZS aplikaciji). Če imajo sklenjeno družinsko članstvo in si bo predstavo ogledalo več družinskih članov, vsak član dobi ene kokice.

Člani Programa Prednosti Generali Zame, ki na vhodu PIKNIK KINO pokažejo potrditveni mail za včlanitev v program ali kateri drug mail od Generali Zame, prejmejo brezplačne kokice – vsak član dobi ene kokice.

Nakup vstopnic za projekcije v Termah Čatež je mogoč na naši spletni strani, na naši blagajni na Linhartovi 11, eno uro pred začetkom filmske projekcije na lokaciji, na recepciji hotelov Čatež, Toplica in Terme, na recepciji kampa, v slaščičarni Urška in v Snack Baru na poletni termalni rivieri.

Nakup vstopnic za projekcije na Bledu je mogoč na naši spletni strani, na naši blagajni na Linhartovi 11, eno uro pred začetkom filmske projekcije na lokaciji, v Kampu Bled in TIC-u Bled.

Nakup vstopnic za projekcije v Vodnem mestu Atlantis je mogoč na naši spletni strani, na naši blagajni na Linhartovi 11, eno uro pred začetkom filmske projekcije na lokaciji in na blagajni Vodnega mesta Atlantis. 

Projekt PIKNIK KINA BEŽIGRAD je ponovno zaživel ob podpori generalnih sponzorjev Zavarovalnice Generali, AC Kondorja in AMZS. ♥