PIKNIK KINO 

PIKNIK KINO BEŽIGRAD je lansko poletje doživel svojo premiero na slovenski obali in s svojo izvirnostjo in magičnem vzdušjem kino doživetju vrnil srce in dušo. Tri vikend projekcije PIKNIK KINA so lani obiskovalci pozdravili z velikim navdušenjem, zato bo letos v tej svojevrstni atrakciji mogoče uživati kar dva meseca, julija in avgusta. Projekt bo ponovno zaživel ob podpori generalnima sponzorjema Zavarovalnice Generali in NLB.

PIKNIK KINO je kino na prostem, brez formalnega sedenja, ki ob ogledu filma v parku ali na plaži ustvari edinstveno piknik doživetje. Obiskovalci se lahko udobno namestijo kar na ležalnikih, napihljivih blazinah ali pa na dekah, katere lahko prinesejo s seboj, ali pa si jih sposodijo na prizorišču dogajanja.

Projekcije se bodo letos vrstile po celi Sloveniji, v 2019 je PIKNIK KINO otvoritev doživel 21. 6. v Tivoliju (telovadišče), sledijo pa še projekcije na slovenski obali (plaža Bernardin in Simonov zaliv), na Bledu (Mala Zaka) in pa v Ljubljani (Atlantis in Tivoli). Predvidenih je več kot 20 projekcij, ki se bodo zgodile dvakrat ali trikrat tedensko in se bodo prilagajale sončnemu zahodu.

Dogajanje bo navdušilo vse generacije, saj bodo pester program pospremili zanimivi spremljevalni dogodki. Poskrbeli bomo tudi za bogato gostinsko ponudbo, ob ogledu filma si boste na nekaterih lokacijah lahko privoščili katerega izmed naših burgerjev, ali pa uživali ob klasičnih kino prigrizkih, pokovki, sladkorni peni in drugem.

Vnaprejšnji nakup vstopnic bo omogočen na naši spletni strani www.kino-bezigrad.si ali pa na blagajni na Linhartovi 11, hkrati bo prodaja vstopnic potekala tudi na sami lokaciji dogodka. Imetniki vnaprej kupljenih vstopnic bodo v primeru odpovedi projekcije zaradi slabih vremenskih razmer lahko izbirali med tremi možnosti: vračilo denarja, ogled filma v Kinu Bežigrad na Linhartovi 11 v Ljubljani ali ogled filma v PIKNIK KINU v novem terminu (v primeru, da bo ta razpisan).