DRIVE-IN KINO BEŽIGRAD

Čas je, da zloščite svoje jeklene konjičke, počistite vetrobransko steklo, nastavite amortizerje in se ponovno zapeljete v DRIVE-IN KINO BEŽIGRAD! Ta sledi vzoru ameriških DRIVE-IN KINOV iz vročih 60. let prejšnjega stoletja in obuja romantično doživetje gledanja filmskih uspešnic iz udobja lastnega avtomobila. Tudi peta sezona obljublja atraktivne dogodke, mamljive burgerje, simpatično dostavo in ‘to moraš videti’ filme! #peljimevkino


DRIVE-IN KINO SPORED:
Program je v pripravi.

Nakup vstopnic je mogoč na naši spletni strani, na blagajni Kina Bežigrad na Linhartovi 11 in na prizorišču DRIVE-IN KINA eno uro pred začetkom filmske projekcije.


Projekt DRIVE-IN KINA BEŽIGRAD je ponovno zaživel ob podpori partnerja projekta Centra Vič in generalnih sponzorjev Zavarovalnice Generali in AC Kondorja. ♥

Vsak, ki se na DRIVE-IN KINO pripelje z Avant2Go vozilom, prejme brezplačno pokovko!


OSTALE POMEMBNE INFORMACIJE
Prizorišče DRIVE-IN KINA BEŽIGRAD je parkirišče Centra Vič. Ta sprejme do 70 osebnih avtomobil in se odpre eno uro pred začetkom projekcije.
Pričetek predvajanja filma skozi sezono prilagajamo sončnemu zahodu.
Hišni ljubljenčki so dovoljeni.
Za toaleto je poskrbljeno (levo pri gostinski prikolici).
V kolikor v vašem avtomobilu nimate avtoradia, se obrnite na osebje na prizorišču, ki vam bo priskrbelo prenosni zvočnik.
Prej, kot se pripeljete na prizorišče, bližje platnu boste parkirani (razen v primeru večjega vozila – slednja parkiramo zadaj ali ob strani, da je čist pogled na platno omogočen vsem obiskovalcem).
V primeru slabega vremena smo projekcije primorani odpovedati. Odpoved projekcij bo objavljena na naši spletni strani in na socialnih omrežjih. Imetniki v naprej kupljenih vstopnic se lahko za vračilo kupnine obrnete na info@kino-bezigrad.si.