KINO BEŽIGRAD DIHA Z NK OLIMPIJO

V Kinu Bežigrad so doma zmaji! Na meniju gostimo poseben burger Olimpija, ki ga lastniki sezonskih vstopnic prejmejo 25% ceneje. V našem dinerju prenašamo prenose Olimpijinih tekem ter preko raznoraznih nagradnih iger podarjamo vstopnice za domače tekme in ostale lepe nagrade. #verjamemvzmaje

KINO BEŽIGRAD MIGA Z BODIFIT LJUBLJANA

Ob predložitvi kino vstopnice v roku 15 dni od izdaje lahko obiskovalci Kina Bežigrad v BODIFIT LJUBLJANA izkoristijo naslednje ugodnosti:

– 15% popust na masažo
– 15% popust na obisk savne
– Brezplačno OMRON testiranje
– Brezplačen posvet s trenerjem
– 1x brezplačen obisk fitnesa ali vodene vadbe*

*S kino vstopnico se lahko koristi največ 3 brezplačne obiske na sezono

KINO BEŽIGRAD NAKUPUJE V CENTRU INTERSPAR VIČ

Center Interspar Vič je partner številnih premier in dogodkov v Kinu Bežigrad, ki naše obiskovalce razvaja z lepimi nagradami.

KINO BEŽIGRAD PLEŠE V PLESNEM STUDIU ARTIFEX

Plesni studio Artifex je partner različnih premier in dogodkov v Kinu Bežigrad. S svojimi ambasadorji Nipketom, Trkajem in Challe Salletom skrbi tudi za dobro voljo naših obiskovalcev. Obiskovalci Kina Bežigrad imajo ob predložitvi kino vstopnice 10% enkratni popust pri plačilu enomesečnega tečaja* oziroma prva 2 obiska GRATIS. Popust je potrebno koristiti v roku 30 dni od datuma na kino vstopnici.

*10% popust pri mesečni vadnini se lahko uveljavlja 3 x letno, pri čemer je treba predložiti tri različne kino vstopnice.

KINO BEŽIGRAD USTVARJA S TRGOVINO PRI LEVČKU

Trgovina pri Levčku je partner vseh otroških delavnic v Kinu Bežigrad. Zaradi njihove pomoči pri dobavi materialov za ustvarjanje so delavnice za otroke BREZPLAČNE!