DRIVE-IN KINO BEŽIGRAD

Idejo zabavnega socialnega distanciranja na DRIVE-IN KINU so obiskovalci z velikim navdušenjem pozdravili že letos spomladi, zaradi velikega povpraševanja pa atraktivni DRIVE-IN KINO na parkirišče Centra Vič ponovno vračamo avgusta!

Ker ko si želite še, vam omogočimo še. ♥

DRIVE-IN KINO bolj kot na kinematografsko zgodovino trenutno bolj spominja na njeno prihodnost. Gre namreč za eno redkih kino doživetij, ki v času coronavirusa omogoča, da se obiskovalci filmskim uspešnicam predajo iz popolnoma varnega zavetja njihovega avtomobila.

PROGRAM
17. september ob 20.30 – Tenet
18. september ob 20.30 – Prvič narazen
19. september ob 20.00- Center Vič praznuje! Drive-in koncert Nine Pušlar
20. september ob 20.30 – Briljantina
24. september ob 20.30 – Šund
25. september ob 20.30 – Tenet
26. september ob 20.30 – Prvič narazen
2. oktober ob 20.30 – Čedno dekle
3. oktober ob 20.30 – Somrak
8. oktober ob 20.00 – Pirati s Karibov: Prekletstvo Črnega bisera
9. oktober ob 20.00 – Ubila bom Billa 1
10. oktober ob 20.00 – Čarli in tovarna čokolade

Nadaljnji program prihaja kmalu!

Nakup vstopnic je mogoč na naši spletni strani, na blagajni Kina Bežigrad na Linhartovi 11 in na prizorišču eno uro pred začetkom filmske projekcije.

 

 

 

 

 

DRIVE-IN KINO BEŽIGRAD sledi vzoru ameriških DRIVE-IN KINOV iz vročih 60. let prejšnjega stoletja in obuja romantično doživetje gledanja filmskih uspešnic iz udobja lastnega avtomobila. K nostalgičnemu retro vzdušju doprinesejo tudi atraktivna dekleta na kotalkah, ki vroč krompirček, slastne burgerje in klasične kino prigrizke obiskovalcem dostavijo kar v osebni avtomobil.

 

Projekt DRIVE-IN KINA BEŽIGRAD je ponovno zaživel ob podpori partnerja projekta Centra Vič, Ameriškega veleposlaništva v Ljubljani in generalnega sponzorja Zavarovalnice Generali. ♥

*DRIVE-IN KINO je popolnoma varna oblika kina, saj med obiskovalci do stikov ne prihaja. Ob izvajanju dejavnosti bomo sledili vsem preventivnim ukrepom predpisanih s strani NIJZ.