DRIVE-IN KINO BEŽIGRAD

Idejo zabavnega socialnega distanciranja na DRIVE-IN KINU so obiskovalci z velikim navdušenjem pozdravili že letos spomladi, zaradi velikega povpraševanja pa atraktivni DRIVE-IN KINO na parkirišče Centra Vič ponovno vračamo avgusta!

Ker ko si želite še, vam omogočimo še. ♥

DRIVE-IN KINO bolj kot na kinematografsko zgodovino trenutno bolj spominja na njeno prihodnost. Gre namreč za eno redkih kino doživetij, ki v času coronavirusa omogoča, da se obiskovalci filmskim uspešnicam predajo iz popolnoma varnega zavetja njihovega avtomobila.

PROGRAM (AVGUST)
6. avgust ob 21.00 – Umazani ples
7. avgust ob 21.00 – Joker
9. avgust ob 21.00 – Mamma Mia!
13. avgust ob 21.00 – Visoka nota
14. avgust ob 21.00 – Briljantina
20. avgust ob 21.00 – Veliki Gatsby
27. avgust ob 21.00 – Mamma Mia! spet začenja se
28. avgust ob 21.00 – Pirati s Karibov: Prekletstvo črnega bisera
29. avgust ob 21.00 – Madagaskar

Septembrski program prihaja kmalu!

Nakup vstopnic je mogoč na naši spletni strani, na blagajni Kina Bežigrad na Linhartovi 11 in na prizorišču eno uro pred začetkom filmske projekcije.

 

 

 

 

 

DRIVE-IN KINO BEŽIGRAD sledi vzoru ameriških DRIVE-IN KINOV iz vročih 60. let prejšnjega stoletja in obuja romantično doživetje gledanja filmskih uspešnic iz udobja lastnega avtomobila. K nostalgičnemu retro vzdušju doprinesejo tudi atraktivna dekleta na kotalkah, ki vroč krompirček, slastne burgerje in klasične kino prigrizke obiskovalcem dostavijo kar v osebni avtomobil.

 

Projekt DRIVE-IN KINA BEŽIGRAD je ponovno zaživel ob podpori partnerja projekta Centra Vič, Ameriškega veleposlaništva v Ljubljani in generalnega sponzorja Zavarovalnice Generali. ♥

*DRIVE-IN KINO je popolnoma varna oblika kina, saj med obiskovalci do stikov ne prihaja. Ob izvajanju dejavnosti bomo sledili vsem preventivnim ukrepom predpisanih s strani NIJZ.