OGLAŠEVANJE

Iščete kanal za oglaševanje, ki omogoča učinkovito nagovarjanje vaše izbrane ciljne skupine? Potem vam predlagamo oglaševanje na platnu pred filmskimi projekcijami. Kino predstavlja enega najbolj učinkovitih kanalov za oglaševanje, saj so zbrani obiskovalci v dvorani osredotočeni na začetek filma, zato vaše oglasno sporočilo vidijo prav vsi!

Ste si kdaj ob obisku kina mislili, da imate še vsaj 10 minut za reklame, zato lahko zamudite? Pri nas ni tako – v Kinu Bežigrad skrbimo, da je število oglasov in napovednikov pred filmi minimalno, tako jih obiskovalci ne preskočijo, s čimer zagotovimo dejansko vidnost vašega oglasa.

Poleg tega z izbranimi vsebinami znotraj filmskega ali gledališkega programa omogočamo ciljno nagovarjanje občinstva in tako zagotovimo, da se oglasna sporočila ne izgubijo v množici ostalih oglasov.

Poleg oglaševanja na platnu vam omogočamo tudi številne druge možnosti izpostavitve in oglaševanja – med drugim potisk na filmski vstopnici in embalaži za pokovko, izpostavitev na lokaciji (steklene površine, plakatna mesta ipd.) ter razna sponzorska sodelovanja na različnih dogodkih (premiere filmov, festivali, otroške delavnice, …)

Pakete oglaševanja in partnerska sodelovanja pripravljamo povsem individualno – glede na vaše želje in potrebe. Skupaj tako lahko stopimo izven standardnih okvirjev in vam omogočimo resnično širok nabor načinov komuniciranja z vašo ciljno skupino.

Za vse dodatne informacije in ponudbe smo na voljo na trzenje@kino-bezigrad.si ali na 070 800 980.