NAJEM DVORANE

Najem dvorane Kina Gledališča Bežigrad vašemu dogodku zagotavlja odlično lokacijo in edinstveno atmosfero. Nudimo vam popolno tehnično, organizacijsko in gostinsko podporo. Naše vodilo je izvedba unikatnih dogodkov, zato do vsakega pristopimo individualno ter ob upoštevanju vaših potreb naredimo vse za njegovo uspešnost.

Naj gre za poslovni dogodek, novinarsko konferenco, seminar, okroglo mizo ali zasebni ogled gledališke predstave, koncerta ali filmske projekcije, na voljo vam je prostorna, udobna in tehnično sodobno opremljena dvorana s skupno 247 sedeži.

Za doseganje popolne ekskluzivnosti vam je na voljo tudi najem preddverja s spremljajočim programom gostinske ponudbe, na vašo željo pa lahko omogočimo tudi lastno uporabo bara z dogovorjeno pogostitvijo.

Za piko na i lahko s seznama skrbi prečrtate še parkiranje, saj so parkirna mesta za vaše goste zagotovljena v parkirni hiši Bežigrajski dvor.

Dvorana Kina Gledališča Bežigrad je zaradi svoje akustičnosti in videza izjemno primerna za snemanje oglasov, promocijskih filmov ali videospotov. Po dogovoru je tovrstno snemanje izvedljivo tudi v preddverju.

Tehnična specifikacija:
– video projekcija na platno širine 10 metrov v različnih formatih (DCP, DVD, …) ter prezentacija iz lastnega računalnika,
– ozvočenje v dvorani (surround ali centralno) z žičnimi ali brezžičnimi mikrofoni,
– splošna in odrska osvetlitev (belo ali LED RGB barvno),
– scenska postavitev odra po specifiki dogodka (zavese, stoli, mize, govorniški pult),
– po dogovoru zagotovimo tudi opremo za sinhrono prevajanje ter dodatne scenske in svetlobne elemente.

Za vse dodatne informacije in rezervacije smo na voljo na trzenje@kino-bezigrad.si ali na 070 800 980.