KUNG FU PANDA 4
Kung Fu Panda 4
V kinu od:
07.03.2024
Leto:
2024
Država:
Kitajska, ZDA
Dolžina:
1 ura 34 minut
Žanr:
Animirani film, Družinski film, Komedija, Pustolovski film
Režiser:
Mike Mitchell, Stephanie Stine
Igralci:
Lucy Liu, Angelina Jolie, Ke Huy Quan, Seth Rogen, Jack Black, Bryan Cranston, Jackie Chan
Distribucija:
Karantanija Cinemas d.o.o.
Jezik:
slovenščina - sinhronizirano

Po treh smrtonosnih pustolovščinah, v katerih je s svojim neprekosljivim pogumom in norimi borilnimi veščinami premagal zlikovce svetovnega formata, zmajevega bojevnika Poja (nominiranec za zlati globus Jack Black) pokliče usoda, da si že končno malo oddahne. Natančneje, izbran je za duhovnega vodjo doline miru. To pa predstavlja kar nekaj očitnih težav. Prvič – Po o duhovnem vodstvu ve toliko kot o dieti, in drugič – hitro mora najti in usposobiti novega zmajevega bojevnika, preden lahko zasede svoj novi vzvišeni položaj.

Še huje, nedavno je bilo moč opaziti zlobno in vplivno čarovnico Kameleon (oskarjevka Viola Davis), drobnega kuščarja, ki se lahko spremeni v katero koli bitje, veliko ali majhno. In Kameleon ima svoje pohlepne oči uprte v Pojevo palico modrosti, ki bi ji dala moč, da ponovno prikliče vse glavne zlikovce, ki jih je Po premagal v kraljestvo duhov.

Po bo tako potreboval nekaj pomoči. Najde jo, nekako, v pretkani in bistroumni tatici Zheni (dobitnici zlatega globusa Awkwafina), lisici korzak, ki resnično zleze Poju pod kožo, a se bodo njene sposobnosti izkazale za neprecenljive. V njunem prizadevanju, da bi zaščitila dolino miru pred Kameleonimi reptilskimi kremplji, bosta morala sodelovati. Medtem pa bo Po odkril, da je mogoče najti junake na najbolj nepričakovanih mestih.

Čas predstave in nakup vstopnic

* E-vstopnice in potrdilo o plačilu bodo po uspešnem nakupu poslani na ta email naslov.