PIKNIK KINO ATLANTIS: MINIONI: GRUJEV VZPON
Minions: The Rise of Gru
V kinu od:
29.07.2022
Leto:
2022
Država:
ZDA
Dolžina:
1 ura 27 minut
Žanr:
Animirani film, Komedija, Pustolovski film
Režiser:
Kyle Balda
Distribucija:
Karantanija Cinemas d.o.o.
Jezik:
slovenščina - sinhronizirano

Pripnite pasove, super neodgovorni rumeni možiclji, ki so hlače na naramnice pripeljali nazaj v modo, so nazaj! In 26. julija bodo v Vodnem mestu Atlantis na ekskluzivni predpremierni projekciji PIKNIK KINA obiskovalcem pokazali, kdo je v resnici šef! Družbi rumenih Grujevih pajdašev se prihajajoči torek prepustite že ob 20.00, ko se boste lahko spustili po njihovem ogromnem napihljivem toboganu, si iz rolic toaletnega papirja izdelali unikatna Minion očala, se na rumeni preprogi v družbi ogromnega Miniona nastavljali fotografski bliskavici in hkrati uživali tudi v domiselnih tematskih vrečkah presenečenja. Ob 21.00 pa predpremierno sledi zgodba, ki bo razkrila 12-letnega Gruja, ki je želel postati največja baraba na svetu, pri tem pa mu bodo seveda pomagala rumena nagajiva bitja. Obljubljamo vam zabaven družinski kino večer, Minioni pa, da se boste od srca nasmejali in se naučili kup uporabnih traparij, predvsem, kakšen je recept za uspeh največje barabe na svetu in zakaj so banane najboljše.

Zaradi velikega povpraševanja bomo enak družinski zabavni dogodek v Vodnem mestu Atlantis organiziral tudi v petek, 29. julija.

PROGRAM TOREK, 26. JULIJ – PIKNIK KINO VODNO MESTO ATLANTIS
20.00 – družinski zabavni program: napihljivi tobogani, športne igre, ustvarjalne delavnice, vrečke presenečenja
21.00 – predpremiera: Minioni: Grujev vzpon

 PROGRAM PETEK, 29. JULIJ – PIKNIK KINO VODNO MESTO ATLANTIS
20.00 – družinski zabavni program: napihljivi tobogani, športne igre, ustvarjalne delavnice, vrečke presenečenja
21.00 – predpremiera: Minioni: Grujev vzpon

 

O RISANKI

V osrčju sedemdesetih let prejšnjega stoletja, ko so kraljevali resasti lasje in kavbojke na zvonec, v predmestju odrašča 12-letni Gru. Kot velik ljubitelj superzlobne superskupine, znane pod imenom Zlobnih 6, Gru kuje načrt, kako bi postal dovolj zloben, da bi se skupini lahko pridružil. Na srečo dobi podporo svojih zvestih privržencev, Minionov. Skupaj Kevin, Stuart, Bob in Otto – novi Minion, ki ima zobni aparat in obupno potrebo, da ugaja – uporabijo vse svoje spretnosti, da z Grujem zgradijo svoj prvi brlog, eksperimentirajo s svojim prvim orožjem in izpeljejo svoje prve naloge.

Ko pa Zlobnih 6 odslovijo svojega vodjo, legendarnega borca Wilda Knucklesa, Gru opravi intervju, da bi postal njihov nov član. Milo rečeno pa ne gre dobro in se vse še poslabša, ko jih Gru izigra in v trenutku postane njihov smrtni sovražnik. Med begom se bo Gru obrnil na malo verjetnega svetovalca, samega Wilda Knucklesa, po pomoč in odkril, da tudi slabi fantje potrebujejo malo pomoči svojih prijateljev.

ZA NAKUP VSTOPNIC ZA PIKNIK KINO PROJEKCIJO FILMA MINIONI: GRUJEV VZPON V VODNEM MESTU ATLANTIS SPODAJ IZBERITE DATUM 26. 7. 2022 ALI 29. 7. 2022.


PIKNIK KINO je kino na prostem, brez formalnega sedenja, ki ob ogledu filma v parku ali na plaži ustvari edinstveno kino doživetje. Obiskovalci se lahko udobno namestite kar na ležalnikih, napihljivih blazinah ali dekah, katere lahko prinesete s seboj (priporočljivo), ali pa si jih za simbolično ceno sposodite na prizorišču dogajanja.⋅ Z nakupom vstopnice si zagotovite vstop na prizorišče. Vstopnica ni vezana na sedišče.
⋅ V primeru dežja bo projekcija odpovedana. Odpoved bo objavljena na naši spletni strani in na družbenih omrežjih. Imetniki v naprej kupljenih vstopnic se lahko v primeru odpovedi za vračilo kupnine obrnete na info@kino-bezigrad.si.

Čas predstave in nakup vstopnic

* E-vstopnice in potrdilo o plačilu bodo po uspešnem nakupu poslani na ta email naslov.