Čebelica Maja 3: Zlato jajce [delavnica in risanka]

V našo dvorano bo spet priletela mala, zvita in predrzna Maja! Ta bo 28. 5. 2022 ob 11.00 predpremierno predstavila svoj 3. del risanke z naslovom Čebelica Maja 3: Zlato jajce. Pred pustolovsko projekcijo, ob 10.00, pripravljamo brezplačno tematsko otroško delavnico z Otroško akademijo, ki bo seveda v znamenju rumene in črne barve. Animatorke bodo s poslikavami poskrbele, da bodo povsod letele simpatične čebelice in prikupni troti, manjkale pa ne bodo niti ročne delavnice, kjer bodo otroci lahko izdelali čebeljo krono, čebelice iz volne …

PROGRAM 28. 5. 2022
10.00 – BREZPLAČNA OTROŠKA DELAVNICA Z OTROŠKO AKADEMIJO
11.00 – ČEBELICA MAJA 3: ZLATO JAJCE

Trgovinica Pri levčku hvala, da lahko otroci ustvarjajo brezplačno! 

Majine dogodivščine se tudi tokrat odvijajo v naravi, pozitivne zgodbe pa so polne upanja, prijateljstva in strpnosti. Prav takšne, kakršne vsi potrebujemo!

Mala Maja je živahna in radovedna čebelica, ki ne mara pravil in najnovejši film je ponovno pustolovščina, v kateri Maja in njen najboljši prijatelj Vili zapustita Makov travnik in se podata novim zapletom in zmagam naproti. Kraljica ji je odločno prepovedala kakršnokoli novo pustolovščino. Seveda je Maja ne posluša in se poda na zelo pomembno nalogo – dostaviti zlato jajce nazaj k svojim lastnikom v kolonijo mravelj, saj se ne more upreti, da ne bi pomagala še enemu žužku v težavah. Ko pa se »jajček« izvali, se morata Maja in Vili soočiti z največjo odgovornostjo do sedaj – s prekrasno, ljubko, malo mravljico, ki pa je v resnici prava mravlja princesa.

18.5.2022