DRIVE-IN BACK TO SCHOOL: Mali šef: Družinski posli

V soboto, 28. avgusta, se nam pred začetkom novega šolskega leta pridružite na zabavnem družinskem dogodku! Težko pričakovana animirana komedija Mali šef: Družinski posli namreč prihaja tudi na Drive-in kino! Od 19.00 bodo mali šefi lahko uživali v ustvarjalnih delavnicah in športnih igrah, ki jih bo za vas pripravila Otroška akademija, ko pade mrak, ob 20.15, pa za popoln zaključek večera sledi še risana animacija Mali šef: Družinski posli.

PROGRAM
19.00 – ustvarjalne delavnice in športne igre z Otroško akademijo

20.15 – Mali šef: Družinski posli

O RISANKI
Tim in njegova žena Carol, ki edina hodi v službo, živita v predmestju s svojo izjemno pametno sedemletno hčerko Tabitho in prikupno novo dojenčico Tino. Tabitha, ki je v samem vrhu v svojem razredu v prestižnem centru Acorn za napredne otroke, svojega strica Teda kuje v zvezde in si mu želi postati podobna. A Tima, ki se še vedno prepušča svoji prekomerni otroški domišljiji, skrbi, da dela preveč in zamuja normalno otroštvo.

Ko dojenčica Tina razkrije, da je najvišji tajni agent za podjetje BabyCorp in je na misiji, da odkrije temne skrivnosti Tabithine šole in njenega skrivnostnega ustanovitelja dr. Erwina Armstronga, bo nepričakovano združila brata Templeton, kar ju bo vodilo, da znova razmislita o pomenu družine in odkrijeta tisto, kar je resnično pomembno.

KLIK ZA NAKUP VSTOPNIC.

 

24.8.2021