DRIVE-IN KINO BEŽIGRAD

RAZVAJANJE FILMSKIH BRBONČIC ALI SEDMA SEZONA DRIVE-IN KINA BEŽIGRAD
Otvoritev v retro slogu z večno Briljantino

DRIVE-IN KINO BEŽIGRAD se 17. maja že sedmo sezono vrača na parkirišče Centra Vič! Vaš avtomobil bo ponovno postal najudobnejša VIP loža, v kateri se boste lahko udobno zavili v razburljiv svet filma. Tudi letos se namreč obeta raznolika izbira naslovov, ki bodo zadostili tudi najzahtevnejšim filmskim sladokuscem. Predali se boste lahko tako klasičnim naslovom, kot sta legendarna Briljantina in kultni Umazani ples, pa tudi tistim najnovejšim – Furiosa: Del sage Pobesneli Max, Garfield, Podli fantje: Vse ali nič … Široko paleto prigrizkov, od pokovke do burgerjev in sladoleda, pa bodo tudi letos kar v avtomobile dostavljala simpatična dekleta na kotalkah.

DRIVE-IN KINO BEŽIGRAD bo ponovno zaživel ob podpori partnerja projekta Centra Vič in generalnih sponzorjev Zavarovalnice Generali in AMZS-ja.

Na DRIVE-IN KINO BEŽIGRAD na parkirišču Centra Vič se boste lahko zapeljali vsak konec tedna v maju, juniju in septembru, začenši 17. maja, ko se bo zgodila otvoritev z Briljantino.

 OTVORITEV  V RETRO SLOGU Z VEČNO BRILJANTINO

Otvoritev, ki se bo zgodila 17. maja 2024, bo pravcata vožnja skozi čas, saj se bo zgodila v pristnem duhu šestdesetih in bo zagotovo zadostila vsem ljubiteljem retro kulture. Na velikem platnu se bosta ob 21.00 namreč ponovno zaljubila Sandy in Danny iz Briljantine, ki sta postala simbola prve ljubezni in mladostniških sanj. Za obujanje retro atmosfere bodo že pred filmom, od 20.00 dalje, skrbeli fantje iz banda Johnny and his Rockin’ Tunes, ki bodo igrali komade iz časov, ko je glasba še dihala s pristnim retro čarom. Za dodatno mero nostalgije se bodo na DRIVE-IN KINO BEŽIGRAD pripeljala tudi starodobna vozila, ki bodo prispevala svoj delež k avtentičnemu DRIVE-IN doživetju! Več o otvoritvenem dogodku kmalu!

PROGRAM DRIVE-IN KINA BEŽIGRAD

petek, 17. maj – OTVORITEV: Briljantina 
20.00 – živa glasba, starodobniki, foto kotiček, vrečke presenečenja…
21.00 – Briljantina

sobota, 18. maj – IP 
20.00 – družinski program (več info kmalu)
21.00 – IP 

četrtek, 23. maj – PREMIERA: Furiosa: Del sage Pobesneli Max 
20.00 – zabavni program (več info kmalu)
21.00 – Furiosa: Del sage pobesneli Max

petek, 24. maj ob 21.00 – Umazani ples 

sobota, 25. maj – Garfield 
20.00 – družinski program (več info kmalu)
21.00 – Garfield

petek, 31. maj ob 21.00 – Naključni morilec 

sobota, 1. junij ob 21.00 – Furiosa: Del sage Pobesneli Max 

Nadaljnji spored kmalu!

Vstopnice za nekatere filme so že v prodaji!

Na voljo so na www.kino-bezigrad.si, fizično na blagajni Kina Bežigrad in 1h pred projekcijo na lokaciji DRIVE-IN KINA na parkirišču Centra Vič (do zapolnitve vseh mest).

 

23.4.2024