Elvisova glasba, film in celo njegov DNK

Elvis je bil sinoči spet tam, kamor sodi … v središču pozornosti! Kralju rokenrola smo se poklonil s premiero filma Elvis na DRIVE-IN KINU! Ta je še dodatno poskrbela za električno vzdušje 60. let, saj takrat v razcvetu ni bil zgolj ogled filma iz avtomobila, pač pa je to tudi obdobje, v katerem je ustvarjal znameniti Elvis. Tokrat je k spektakularni atmosferi na parkirišču DRIVE-IN KINA prispevala tudi razstava starodobnikov, kateri so kradli poglede mnogim ljubiteljem redkih avtomobilov. Pred samim začetkom filma je za ogrevanje glasilk in miganje bokov obiskovalcev poskrbela skupina Sam’s Fever, ki si je med drugim leta 2015 prislužila laskavi naslov »najboljšega Elvis Presley cover banda v Evropi«. Na lokaciji je bil prisoten celo Elvisov DNK, in sicer na šalu, trenutno v lasti pevca skupine, ki ima na sebi sledi Elvisovega potu ter make-upa s koncerta v Asheville Civic Center v Severni Karolini. Kot skrivni gost je obiskovalce očaral Matevž Derenda, ki je v velike čevlje Elvisa stopil že v oddaji »Znan obraz ima svoj glas« in že takrat prepričal žirijo, sinoči pa navdušil še obiskovalce DRIVE-IN KINA. Ti so si v filmu ogledali življenje enkratnega in neponovljivega Elvisa Presleyja ter zakompliciran odnos z njegovim menedžerjem, polkovnikom Tomom Parkerjem, ki je trajal celih 20 let, od Presleyevega vzpona pa vse do vrhunca njegove slave.

FOTO: Primož Pičulin

Drive-in kino je ponovno zaživel ob podpori partnerja Centra Vič, generalnega sponzorja Zavarovalnice Generali in AC Kondorja. Na premieri filma Elvis pa so obiskovalce razvajali tudi Radio Ekspres, Oriflame in Gardenia.

PROGRAM DRIVE-IN KINA

  1. junij 2022 ob 21.15 – Elvis
  2. junij 2022 ob 21.15 – Top Gun: Maverick
  3. julij 2022 ob 21.00 – Top Gun: Maverick
  4. julij 2022 ob 21.00 – Elvis
  5. julij 2022 ob 21.00 – Thor: Ljubezen in grom
  6. julij 2022 ob 21.00 – Thor: Ljubezen in grom

Z 9. julijem se DRIVE-IN KINO za dober mesec poslavlja, obiskovalci pa se bodo lahko s filmski junaki podružili na PIKNIK KINU, ki se prične že 28. junija v Terme Čatež.

24.6.2022