Kino Bežigrad praznuje [projekcije po 1 €]

Zaradi poostrenih ukrepov zoper koronavirusa tudi mi zapiramo vrata naše kino dvorane. Vse redne predstave so do nadaljnjega odpovedane.

Za rojstnodnevne projekcije po ceni 1 € bodo razpisani novi termini, ki pa še niso znani. V novih terminih veljajo iste vstopnice.

Iskreno se opravičujemo za vse nevšečnosti in upamo, da bodo naše veliko platno kar se da hitro ponovno zasedli filmski junaki.

Pazite nase in ostanite zdravi!


Ob petem rojstnem dnevu za vse filmske entuziaste pripravljamo posebno filmsko presenečenje. V marcu se bo ob petkih in sobotah namreč ponovno moč predati nekaj najbolj gledanim filmov preteklih petih let pri nas po ceni 1 €!

Znova se boste lahko prepustili slednjim filmom, ki so po svetu podirali rekorde in se zapisali tudi v knjigo najbolj gledanih filmov za Bežigradom:

Dežela La La
Minioni
Vojna zvezd: Poslednji jedi
Joker
Skrivno življenje hišnih ljubljenčkov 1
Maščevalci: Zaključek
Deadpool
Jaz, baraba 3
Bohemian Rhapsody
Zvezda je rojena
Pr’ Hostar
Marsovec
Levji kralj
Pobesneli Max: Cesta besa

*Za več informacij kliknite na naslov filma. 


Ste vedeli, da je Kino Bežigrad svoja vrata prvič odprl 26. marca leta 1980? Veliko platno so takrat na slovesni otvoritvi zavzeli izjemno popularni junaki Muppet šova v komediji Muppetki gredo v Hollywood. Po več kot dvajsetih letih uspešnega delovanja je Kino Bežigrad zaprl svoja vrata, 26. marca leta 2015, natančno 35 let po prvi otvoritvi, pa je pod novim vodstvom le zaživel v današnji podobi. Naša ekipa stremi k prvovrstni kinematografski izkušnji, lahko pa se pohvalimo tudi z organizacijo atraktivnega kina na prostem. Poleg filmskim doživetjem se lahko pri nas predate tudi znamenitim burgerjem in ostali ponudbi ameriškega dinerja v preddverju kino dvorane v razigranem retro stilu, ki ostaja naš zaščitni znak…

 

Za nami je pet let filmov, kokic, dogodkov, filmskih festivalov, slastnih burgerjev, premier, prenosov športnih dogodkov, gledaliških predstav…, in ob tej priliki bi se Vam radi zahvalili za vsako vašo podporo! 

3.3.2020