PREDPREMIERA DEADPOOL 2

SAVE THE DATE! 15. MAJA ob 18.00 gostimo PREDPREMIERNI reunion z Deadpoolom! Najpomembnejša informacija vseh časov = vstopnice že lahko rezervirate TUKAJ
Rezervirane vstopnice lahko na blagajni Kina Bežigrad prevzamete po 30. APRILU, najkasneje pa jih morate prevzeti do 8. MAJA, sicer se avtomatično vrnejo v prodajo.

DEADPOOL 2 je vključen v nabor filmov SUPER BEŽIGRAD – akcije, ki vas popelje na junaško potovanje za 2 osebi na COMIC CON v NEW YORK.

Potem ko je preživel skorajda smrtonosen napad bitij govejega porekla, si kuhar iz menze (Wade Wilson) s svojim iznakaženim obrazom in telesom zada hudičevo težko nalogo: izpolniti namerava svoje sanje in postati najbolj vroči točaj v Mayberryju. Hkrati se mora naučiti, kako živeti brez čuta in občutka za okus. Rad bi spet zasolil svoje življenje – in našel fluksni kondenzator – pri tem pa se mora spopadati z nindžami, se boriti proti jakuzi in odgnati krdelo potrebnih napadalnih pasjih mrcin. Potuje po vsem svetu in odkriva pomembne vrline družine, prijateljstva in arome – kar mu zbudi nov tek do pustolovščine in mu prinese neznansko želeni naziv z lončka za kavo: »Najboljši ljubimec na svetu«.

5.4.2018