DRIVE-IN KINO OTVORITEV: NEKATERI SO ZA VROČE
Some Like It Hot
V kinu od:
22.05.2019
Leto:
1959
Država:
ZDA
Dolžina:
2 uri 1 minuta
Žanr:
Komedija, Muzikal, Romantični film
Režiser:
Billy Wilder
Igralci:
Marilyn Monroe, Tony Curtis, Jack Lemmon
Distribucija:
Park Circus
Jezik:
angleščina - podnapisi

DRIVE-IN KINO BO 22. MAJA OTVORILA FILMSKA KLASIKA NEKATERI SO ZA VROČE!

Ekskluzivni otvoritveni dogodek DRIVE-IN KINA se bo zgodil v slogu vročih 60′ let. Prvo letošnjo projekcijo DRIVE-IN KINA bo namreč krstila večna filmska komedija Nekateri so za vroče, ki bo stilsko zaznamovala celotno dogajanje. Zabavala vas bo atraktivna Marilyn Monroe, ki se bo po gracioznem nastopu preselila tudi na veliko platno v vlogi nepozabne Sugar. Za živahno vzdušje bosta od 20.00 do same projekcije poskrbela rock’n’roll glasbena skupina Johnny and his Rockin’ Tunes in gin tonik open bar, ob 21.30 pa se bo moč prepustiti še prvi filmski klasiki letošnje sezone DRIVE-IN KINA. Ta bo ponovno zaživel ob podpori partnerja projekta Centra Vič in generalnima sponzorjema NLB in Zavarovalnice Generali, ki vas bodo tekom projekta DRIVE-IN KINA razvajali z različnimi ugodnostmi in presenečenji.

PROGRAM 22. MAJ
20.00 = JOHNNY AND HIS ROCKIN’ TUNES IN OBISK MARILYN MONROE
21.30 = PROJEKCIJA FILMA NEKATERI SO ZA VROČE

Filmska komedija Nekateri so za vroče v režiji Billyja Wilderja iz leta 1959 se odvija v Chichagu v dvajsetih letih prejšnjega stoletja. Kot priči mafijskega umora Jerry in Joe postaneta glavni tarči gangsterjev. Kot Josephine in Daphne se pod krinko pridružita ženskemu orkestru v vlogi kontrabasistke in saksofonistke in se zatreskata v vodjo orkestra Sugar Kane (Marilyn Monroe).

ZA NAKUP VSTOPNIC SPODAJ IZBERITE DATUM 22. MAJ!

  • Z NAKUPOM SI ZAGOTOVITE DRIVE-IN PARKINO MESTO, VSTOPNICE ZA OSEBE KUPITE NA MESTU DOGODKA NA PARKIRIŠČU CENTRA VIČ (JAMOVA 105).
  • V PRIMERU SLABEGA VREMENA BO DOGODEK ODPOVEDAN. O ODPOVEDI PROJEKCIJE BOMO POROČALI NA NAŠI SPLETNI STRANI IN NA DRUŽBENIH OMREŽJIH.
  • IMETNIKI V NAPREJ KUPLJENIH VSTOPNIC SI O KORIŠČENJU KUPLJENIH VSTOPNIC LAHKO PREBERETE TU.

 

Čas predstave in nakup vstopnic

* E-vstopnice in potrdilo o plačilu bodo po uspešnem nakupu poslani na ta email naslov.