GEPACK
Gepack
V kinu od:
25.01.2024
Leto:
2024
Država:
Slovenija
Dolžina:
1 ura 30 minut
Žanr:
Komedija
Režiser:
Žiga Kukovič
Igralci:
Jan Gerl Korenč, Maks Dakskobler, Pia Skvarča, Robert Kladnik, Tine Ugrin, Matjaž Javšnik
Distribucija:
FIVIA
Jezik:
slovenščina

V vznemirljivi pustolovščini se običajna pot na morje štirih prijateljev obrne na glavo, ko ugotovijo, da jih spremlja slepi potnik. Razkrije se nevarna mreža prevar, nepričakovanih zavezništev, junaki pa so postavljeni pred odločitve, ki bodo preizkusile njihovo prijateljstvo in zvestobo.

– Navdih za film je bila resnična pot na morje, ki se je zgodila režiserju (Žiga Kukovič) in igralcu (Robert Kladnik), ko sta se prvič s prijatelji odpravila na morje.
– Po mnogih neuspelih poskusih iz leta v leto so se ustvarjalci septembra 2022 le podali v gverilsko produkcijo brez proračuna, nevedoč, če jo bodo sploh kdaj zaključili. Trajala je leto dni…
– Filmska ekipa je drugič zapored odnesla domov Zlati Muvit (2022 & 2023 + nagrada občinstva).
– Scenarista in režiserja Žigo Kukoviča na TikToku sledi preko 150.000 sledilcev. Na YouTube profilu je dosegal do 100.000 uporabnikov.
– Robert Kladnik (eden izmed glavnih igralcev) ima na TikToku čez 100.000 sledilcev. Njuni videi so dosegali do 300.000 ogledov na posamezne videe. Ustvarjata slovensko vsebino, zato v večini dosegata slovensko publiko.
– V glavnih vlogah nastopata tudi Maks Dakskobler in Tine Ugrin – iz aktualne serije Gospod Profesor / VOYO.

Čas predstave in nakup vstopnic

* E-vstopnice in potrdilo o plačilu bodo po uspešnem nakupu poslani na ta email naslov.