PIKNIK KINO ATLANTIS PREMIERA: KONČA SE Z NAMA
It Ends With Us
V kinu od:
08.08.2024
Leto:
2024
Država:
ZDA
Žanr:
Drama
Režiser:
Justin Baldoni
Igralci:
Blake Lively, Justin Baldoni, Jenny Slate, Hasan Minhaj
Distribucija:
Con film d.o.o.
Jezik:
angleščina - podnapisi

Konča se z nama, prvi roman Colleen Hoover, ki je dočakal filmsko priredbo, pripoveduje navdihujočo zgodbo Lily Bloom (Blake Lively), ženske, ki premaga travmatično otroštvo, da začne novo življenje v Bostonu, kjer želi uresničiti dolgoletne sanje o lastnem podjetju. Naključno srečanje z očarljivim nevrokirurgom Rylom Kincaidom (Justin Baldoni) stke močno vez in oba se globoko zaljubita, toda Lily začne sčasoma opažati plati Ryla, ki jo spominjajo na odnos, ki sta ga imela njena starša. Ko v Lilyjino življenje nenadoma ponovno vstopi njena prva ljubezen, Atlas Corrigan (Brandon Sklenar), se njeno razmerje z Rylom močno zamaje in Lily spozna, da se bo morala zanašati na lastno moč zato, da bo lahko sprejela nemogočo odločitev za svojo prihodnost.

PIKNIK KINO VODNO MESTO ATLANTIS
PREMIERA: KONČA SE Z NAMA
8. AVGUST 2024

20.00 – zabavni program (ladies night)
21.00 – Konča se z nama

ZA NAKUP VSTOPNIC ZA PIKNIK KINO PROJEKCIJO FILMA KONČA SE Z NAMA V VODNEM MESTU ATLANTIS SPODAJ IZBERITE IZBERITE DATUM 8. 8. 2024! 


PIKNIK KINO je kino na prostem, brez formalnega sedenja, ki ob ogledu filma v parku ali na plaži ustvari edinstveno kino doživetje. Obiskovalci se lahko udobno namestite kar na ležalnikih, napihljivih blazinah ali dekah, katere lahko prinesete s seboj (priporočljivo), ali pa si jih za simbolično ceno sposodite na prizorišču dogajanja (le na določenih lokacijah).


*Z nakupom vstopnice si zagotovite vstop na prizorišče. Vstopnica ni vezana na sedišče.

*V primeru dežja bo projekcija odpovedana ali pa prestavljena na drug termin. Imetniki v naprej kupljenih vstopnic se lahko za vračilo kupnine obrnete na info@kino-bezigrad.si.

Projekt PIKNIK KINA je ponovno zaživel ob podpori partnerja projekta Vodnega mesta Atlantis, generalnih sponzorjev Zavarovalnice Generali, Avtohiše Pleško Group in AMZS-ja.

Več o PIKNIK KINU.

 

Čas predstave in nakup vstopnic

* E-vstopnice in potrdilo o plačilu bodo po uspešnem nakupu poslani na ta email naslov.