PIKNIK KINO ATLANTIS: PREMIERA: PELJI ME NA LUNO
Fly Me to the Moon
V kinu od:
11.07.2024
Leto:
2024
Država:
ZDA
Dolžina:
2 uri 12 minut
Žanr:
Komedija, Romantični film
Režiser:
Greg Berlanti
Igralci:
Scarlett Johansson, Woody Harrelson, Channing Tatum, Ray Romano, Colin Woodell, Jim Rash
Distribucija:
Con film d.o.o.
Jezik:
angleščina - podnapisi

Marketinška mojstrica Kelly Jones, ki jo Nasa najame, da ji izboljša javno podobo, močno zmede že tako težko nalogo vodje izstrelitve Cola Davisa in iskrice začnejo letet. Film Pelji me na luno s Scarlett Johansson in Channingom Tatumom v glavnih vlogah je zbadljiva, elegantna komična drama, ki se odvija ob Nasinem zgodovinskem pristanku Apolla 11 na Luni. Ko Bela hiša presodi, da je misija prepomembna, da bi spodletela, Kelly naročijo, naj za vsak primer uprizori rezervni lažni pristanek na Luni – in odštevanje se začne zares.

PIKNIK KINO VODNO MESTO ATLANTIS
PREMIERA: PELJI ME NA LUNO
11. JULIJ 2024

20.00 – zabavni program
21.15 – Pelji me na luno

ZA NAKUP VSTOPNIC ZA PIKNIK KINO PROJEKCIJO FILMA PELJI ME NA LUNO V VODNEM MESTU ATLANTIS SPODAJ IZBERITE IZBERITE DATUM 11. 7. 2024! 


PIKNIK KINO je kino na prostem, brez formalnega sedenja, ki ob ogledu filma v parku ali na plaži ustvari edinstveno kino doživetje. Obiskovalci se lahko udobno namestite kar na ležalnikih, napihljivih blazinah ali dekah, katere lahko prinesete s seboj (priporočljivo), ali pa si jih za simbolično ceno sposodite na prizorišču dogajanja (le na določenih lokacijah).


*Z nakupom vstopnice si zagotovite vstop na prizorišče. Vstopnica ni vezana na sedišče.

*V primeru dežja bo projekcija odpovedana ali pa prestavljena na drug termin. Imetniki v naprej kupljenih vstopnic se lahko za vračilo kupnine obrnete na info@kino-bezigrad.si.

Projekt PIKNIK KINA je ponovno zaživel ob podpori partnerja projekta Vodnega mesta Atlantis, generalnih sponzorjev Zavarovalnice Generali, Avtohiše Pleško Group in AMZS-ja.

Več o PIKNIK KINU.

 

Čas predstave in nakup vstopnic

* E-vstopnice in potrdilo o plačilu bodo po uspešnem nakupu poslani na ta email naslov.