PIKNIK KINO ATLANTIS: VELIKI GATSBY
PIKNIK KINO ATLANTIS: The Great Gatsby
V kinu od:
02.07.2020
Leto:
2013
Država:
ZDA, Avstralija
Dolžina:
2 uri 22 minut
Žanr:
Drama, Romantični film
Režiser:
Baz Luhrmann
Igralci:
Leonardo DiCaprio, Isla Fisher, Carey Mulligan, Joel Edgerton, Tobey Maguire, Jason Clarke, Adelaide Clemens, Callan McAuliffe, Gemma Ward
Distribucija:
Filmbankmedia
Jezik:
angleščina - podnapisi

Otvoritev PIKNIK KINA se bo zgodila 2. julija v Vodnem mestu Atlantis v velikem slogu. F. Scott Fitzgerald vas bo s svojo zgodbo o znamenitem Velikem Gatsbyju popeljal nazaj v divja 20. leta prejšnjega stoletja. Leonardo DiCaprio se bo tokrat v vlogi Jaya Gatsbyja znašel v New Yorku v obdobju razpuščenih moralnih načel, bleščavega jazza, ponorelih delnic in kraljev prekupčevanja s prepovedanim alkoholom. Vroča 20. leta pa se ne bodo odražala samo na filmskem platnu, saj bo rdeča nit celotne otvoritve tekla v tem slogu. Od 20.00 dalje vas čakajo živahni charleston, hladni šampanjec, blišč in perje, ob 21.20 pa za popoln zaključek večera še z oskarjem nagrajeni Veliki Gatsby. 

PROGRAM 2. 7. – OTVORITEV PIKNIK KINA – Vodno mesto Atlantis
20.00 – Roaring 20’s Party
21.20 – Veliki Gatsby

DRESS CODE: VROČA DVAJSETA

O FILMU
Adaptacija slavnega romana F. Scotta Fitzgeralda pod taktirko režiserja spektaklov Moulin Rouge in Avstralija nas popelje v divja 20. leta prejšnjega stoletja, čas velikega gospodarskega razcveta ZDA. Nadobudni borzni posrednik Nick s pomočjo sestrične Daisy in njenega vplivnega moža Toma spozna mogočnega Gatsbyja, premožnega vojnega veterana, ki slovi po divjih in razkošnih zabavah, namenjenih bogati eliti. Nick se z Gatsbyjem spoprijatelji, toda njegovo občudovanje kmalu preraste v neprijetno spoznanje, da Gatsbyjevo življenje sestavljajo številne nepričakovane skrivnosti iz zasebnega in poslovnega življenja.

ZA NAKUP VSTOPNIC ZA PIKNIK KINO PROJEKCIJO FILMA VELIKI GATSBY V VODNEM MESTU ATLANTIS SPODAJ IZBERITE DATUM 2. 7. 2020. 


PIKNIK KINO je kino na prostem, brez formalnega sedenja, ki ob ogledu filma v parku ali na plaži ustvari edinstveno kino doživetje. Obiskovalci se lahko udobno namestite kar na ležalnikih, napihljivih blazinah ali dekah, katere lahko prinesete s seboj (priporočljivo), ali pa si jih za simbolično ceno sposodite na prizorišču dogajanja.⋅ Z nakupom vstopnice si zagotovite vstop na prizorišče. Vstopnica ni vezana na sedišče.
⋅ Mogoč je tudi nakup kombiniranih vstopnic za ogled kateregakoli filma na PIKNIK KINU v kombinaciji s triurnim kopanjem v Vodnem mestu Atlantis (skupaj 11€). Nakup je mogoče opraviti fizično na blagajni Kina Bežigrad na Linhartovi 11 in na blagajni Vodnega mesta Atlantis.
⋅ V primeru dežja bo projekcija odpovedana ali pa bo zanjo razpisan nov termin. Odpoved bo objavljena na naši spletni strani in na družbenih omrežjih. Imetniki v naprej kupljenih vstopnic se lahko v primeru odpovedi za vračilo kupnine obrnete na info@kino-bezigrad.si.

Čas predstave in nakup vstopnic

* E-vstopnice in potrdilo o plačilu bodo po uspešnem nakupu poslani na ta email naslov.