PIKNIK KINO BLED: DEADPOOL IN WOLVERINE
Deadpool & Wolverine
V kinu od:
07.08.2024
Leto:
2024
Država:
ZDA
Dolžina:
2 uri 7 minut
Žanr:
Akcija, Komedija
Režiser:
Shawn Levy
Igralci:
Ryan Reynolds, Morena Baccarin, Hugh Jackman, Patrick Stewart, Aaron Stanford, Brianna Hildebrand, Josh Brolin, Emma Corrin
Distribucija:
Blitz film&video distribution d.o.o.
Jezik:
angleščina - podnapisi

Ob neponovljivem Ryanu Reynoldsu v vlogi legendarnega Deadpoola bomo končno lahko priče vrnitvi Hugha Jackmana v vlogi Wolverina, s svojim duetom pa bosta realizirala dolgo pričakovano željo tako oboževalcev franšize kot vseh tistih, ki njuno provokacijo na družbenih omrežjih spremljajo že leta. Verjamemo, da bosta Deadpool in Wolverine s tem definirala in spremenila zgodovino MCU.

V novem filmu mora Deadpool najti način, kako rešiti svoj svet. Za pomoč se obrne na Logana, ki se predaja žalosti, depresiji in alkoholu, potem ko je izgubil vse in sebe kot Wolverina ne želi nikoli več obuditi. Deadpool ga mora prepričati v sodelovanje, da ne bi tragično izginilo vse, kar ima rad.

PIKNIK KINO BLED – VESLAŠKE TRIBUNE VELIKA ZAKA
DEADPOOL IN WOLVERINE
31. JULIJ OB 21.00
7. AVGUST OB 21.00

ZA NAKUP VSTOPNIC IZBERITE DATUM 31. 07. ALI 07. 08. 2024! 


PIKNIK KINO je kino na prostem, brez formalnega sedenja, ki ob ogledu filma v parku ali na plaži ustvari edinstveno kino doživetje. Obiskovalci se lahko udobno namestite kar na ležalnikih, napihljivih blazinah ali dekah, katere lahko prinesete s seboj (priporočljivo), ali pa si jih za simbolično ceno sposodite na prizorišču dogajanja (le na določenih lokacijah).


*Z nakupom vstopnice si zagotovite vstop na prizorišče. Vstopnica ni vezana na sedišče.

*V primeru dežja bo projekcija odpovedana ali pa prestavljena na drug termin. Imetniki v naprej kupljenih vstopnic se lahko za vračilo kupnine obrnete na info@kino-bezigrad.si.

Projekt PIKNIK KINA je ponovno zaživel ob podpori partnerja projekta Turizma Bled in generalnih sponzorjev Zavarovalnice Generali, Avtohiše Pleško Group in AMZS-ja.

Več o PIKNIK KINU.

 

Čas predstave in nakup vstopnic

* E-vstopnice in potrdilo o plačilu bodo po uspešnem nakupu poslani na ta email naslov.