PIKNIK KINO BLED: UMAZANI PLES
Dirty Dancing
V kinu od:
24.07.2024
Leto:
1987
Država:
ZDA
Dolžina:
1 ura 40 minut
Žanr:
Drama, Muzikal, Romantični film
Jezik:
angleščina - podnapisi

Zgodba se odvija poleti leta 1963 in sledi glavni junakinji Francis “Baby” Houseman, ki jo igra Jennifer Grey, med njenim družinskim dopustom v luksuznem letovišču. Baby, ki se nahaja na pragu odraslosti, nenadoma se zaljubi v Johnnyja Castlea, plesnega instruktorja iz nižjega sloja družbe, ki je briljanten plesalec

PIKNIK KINO BLED – VESLAŠKE TRIBUNE VELIKA ZAKA
UMAZANI PLES
24. JULIJ OB 21.00

ZA NAKUP VSTOPNIC ZA PIKNIK KINO PROJEKCIJO FILMA UMAZANI PLES NA BLEDU V VELIKI ZAKI SPODAJ IZBERITE IZBERITE DATUM 24. 7. 2024! 


PIKNIK KINO je kino na prostem, brez formalnega sedenja, ki ob ogledu filma v parku ali na plaži ustvari edinstveno kino doživetje. Obiskovalci se lahko udobno namestite kar na ležalnikih, napihljivih blazinah ali dekah, katere lahko prinesete s seboj (priporočljivo), ali pa si jih za simbolično ceno sposodite na prizorišču dogajanja (le na določenih lokacijah).


*Z nakupom vstopnice si zagotovite vstop na prizorišče. Vstopnica ni vezana na sedišče.

*V primeru dežja bo projekcija odpovedana ali pa prestavljena na drug termin. Imetniki v naprej kupljenih vstopnic se lahko za vračilo kupnine obrnete na info@kino-bezigrad.si.

Projekt PIKNIK KINA je ponovno zaživel ob podpori partnerja projekta Turizma Bled in generalnih sponzorjev Zavarovalnice Generali, Avtohiše Pleško Group in AMZS-ja.

Več o PIKNIK KINU.

 

Čas predstave in nakup vstopnic

* E-vstopnice in potrdilo o plačilu bodo po uspešnem nakupu poslani na ta email naslov.