PIKNIK KINO KRANJ: JOKER
PIKNIK KINO KRANJ: Joker
V kinu od:
22.08.2020
Leto:
2019
Država:
ZDA
Dolžina:
2 uri 2 minuti
Žanr:
Drama, Kriminalka
Režiser:
Todd Phillips
Igralci:
Joaquin Phoenix, Zazie Beetz, Robert De Niro
Distribucija:
Blitz film&video distribution d.o.o.
Jezik:
angleščina - podnapisi

Warner Bros. Pictures prinaša film o najbolj znanem negativcu mesta Gotham – Jokerju. Do sedaj smo v vlogi Jokerja videli legendarnega Jacka Nicholsona in pokojnega Heatha Ledgerja, zdaj pa to mračno in izjemno zahtevno vlogo prevzema Joaquin Phoenix. Poleg njega bomo v filmu videli tudi z oskarjem nagrajenega Roberta De Nira, za režijo in produkcijo pa je tokrat zaslužen z oskarjem nominiran Todd Phillips. Gre se za nikoli povedano zgodbo o najbolj poznanem negativcu v svetu DC. Phillipsovo raziskovanje Arthurja Flecka (Phoenix), človeka, ki ga je družba izobčila, ni samo študija osebnosti ampak veliko več od tega.

ZA NAKUP VSTOPNIC ZA PIKNIK KINO PROJEKCIJO FILMA JOKER NA VRTU GRADU KHISLSTEIN V KRANJU SPODAJ IZBERITE DATUM 22. 8. 2020. 

Projekcija je del programa Prešernega poletja v Kranju. 


PIKNIK KINO je kino na prostem, brez formalnega sedenja, ki ob ogledu filma v parku ali na plaži ustvari edinstveno kino doživetje. Obiskovalci se lahko udobno namestite kar na ležalnikih, napihljivih blazinah ali dekah, katere lahko prinesete s seboj (priporočljivo), ali pa si jih za simbolično ceno sposodite na prizorišču dogajanja.⋅ Z nakupom vstopnice si zagotovite vstop na prizorišče. Vstopnica ni vezana na sedišče.
⋅ Mogoč je tudi nakup kombiniranih vstopnic za ogled kateregakoli filma na PIKNIK KINU v kombinaciji s triurnim kopanjem v Vodnem mestu Atlantis (skupaj 11€). Nakup je mogoče opraviti fizično na blagajni Kina Bežigrad na Linhartovi 11 in na blagajni Vodnega mesta Atlantis.
⋅ V primeru dežja bo projekcija odpovedana ali pa bo zanjo razpisan nov termin. Odpoved bo objavljena na naši spletni strani in na družbenih omrežjih. Imetniki v naprej kupljenih vstopnic se lahko v primeru odpovedi za vračilo kupnine obrnete na info@kino-bezigrad.si.

 

Čas predstave in nakup vstopnic

* E-vstopnice in potrdilo o plačilu bodo po uspešnem nakupu poslani na ta email naslov.