PIKNIK KINO TIVOLI: PREMIERA: YESTERDAY
V kinu od:
19.08.2019
Leto:
2019
Država:
Velika Britanija
Dolžina:
2 uri 0 minut
Žanr:
Komedija
Režiser:
Danny Boyle
Igralci:
Himesh Patel, Lily James, Kate McKinnon, Ed Sheeran
Distribucija:
Karantanija Cinemas d.o.o.
Jezik:
angleščina - podnapisi

PIKNIK KINO – 19. AVGUST – ZUNANJE TELOVADIŠČE TIVOLI (PRI BAZENU ILIRIJA) – Yesterday

Kaj bi naredili, če nihče na svetu ne bi slišal za eno najbolj priljubljenih skupin vseh časov, vi pa bi znali zaigrati vse njihove največje uspešnice? To se po spletu nepredvidenih okoliščin zgodi mlademu umetniku Jacku Maliku (Himesh Patel), ki se skuša uveljaviti kot pevec in se čez noč znajde v svetu, v katerem skupina The Beatles sploh ni obstajala. S pomočjo agentke Debre (Kate McKinnon) se nastopi, v katerih Jack zaigra in zapoje skladbe ene največjih skupin vseh časov, ki jih nihče še nikoli ni slišal, kar vrstijo. Potem ko se njegova slava strmo vzpenja, pa tvega, da bo izgubil svojo najboljšo prijateljico iz otroštva Ellie (Lily James), ki ga je vedno podpirala in bila edina, ki je verjela vanj. Jack se znajde pred veliko dilemo – ali naj postane svetovno slaven ali naj razkrije, da skladbe niso njegove…

19. avgusta na zunanjem telovadišču Tivoli (pri bazenu Ilirija) v sodelovanju s Karantanijo Cinemas in Radiem 1 pripravljamo atraktiven dogodek za vse, ki se še spomnite Beatlov! Od 20.00 dalje vas čaka Beatlomanija z DJ-jem, foto kotički, zanimivimi koktajli in slastnimi burgerji, ob 21.00 pa se boste premierno lahko predali še filmu Yesterday!

Ponovno se boste lahko spomnili najznamenitejših komadov pop rock skupine The Beatles, ki so v glasbenem svetu postavili pomembne smernice in se s svojim samosvojim imidžom in legendarnimi hiti zapisali v zgodovino.

Morda pa se že jutri, tako kot Jack, zbudite v paralelnem svetu, kjer niso nikoli obstajali…

20.00 = BEATLOMANIJA (DJ, KOKTAJLI, BURGERJI, FOTO KOTIČKI)
21.00 = PREMIERA FILMA YESTERDAY

PIKNIK KINO je kino na prostem, brez formalnega sedenja, ki ob ogledu filma v parku ali na plaži ustvari edinstveno piknik doživetje. Obiskovalci se lahko udobno namestite kar na ležalnikih, napihljivih blazinah ali pa na dekah, katere lahko prinesete s seboj (priporočljivo), ali pa si jih sposodite na prizorišču dogajanja.

ZA NAKUP VSTOPNIC (6,5€) SPODAJ IZBERITE DATUM 19. 8. 

  • Z NAKUPOM VSTOPNICE SI ZAGOTOVITE VSTOP NA PRIZORIŠČE. VSTOPNICA NI VEZANA NA SEDIŠČE.
  • NAKUP VSTOPNIC JE MOŽEN TUDI NA PRIZORIŠČU ENO URO PRED PROJEKCIJO.
  • V PRIMERU SLABEGA VREMENA BO DOGODEK PRESTAVLJEN V DVORANO KINA BEŽIGRAD.
  • IMETNIKI V NAPREJ KUPLJENIH VSTOPNIC SI O KORIŠČENJU LE TEH LAHKO PREBERETE TU

Čas predstave in nakup vstopnic

* E-vstopnice in potrdilo o plačilu bodo po uspešnem nakupu poslani na ta email naslov.