Stand-up komedija: TINA GORENJAK IN TANJA KOCMAN: NA ZDRAVJE

»Na zdravje« je vzklik, ki ga imamo Slovenci najraje in nazdravljamo tako zagnano, da bi moral ta narod pokat od zdravja. A največkrat predvsem komu poči kakšen živec. Nazdravljanje in zdravje pa segata na toliko področij, da potrebujemo kar dve ženski, da obdelata vsaj nekatera. Tina Gorenjak in Tanja Kocman bosta posegli v svoje izkušnje, zlorabili svoje spomine in vam predstavili svoje zgodbe, ki zaradi resničnosti kričijo po smehu.

Komedija, ki jo boste obiskali, ni sestanek anonimnih alkoholikov. Čeprav se bo kakšna njuna zgodba morda zdela prav takšna. Ni obisk psihologa.  Čeprav boste morda ob odhodu iz dvorane menili, da ga potrebujeta. In ni obisk fitnesa, čeprav je trening smejalnih mišic zagotovljen.

Predstava se vas bo dotaknila, vas nasmejala, vas opomnila, kaj res šteje in vas predvsem prepričala, da niste sami. Tudi takrat, ko bi radi bili.  Za ogled predstave se ne potrebujete posvetovati o tveganju in neželenih učinkih z zdravnikom ali farmacevtom, saj je smeh dokazano vsaj pol zdravja.

NA ZDRAVJE PRI NAS 11. MARCA OB 19.00!

KLIK ZA NAKUP VSTOPNIC

2.2.2024