TRILOGIJA PETDESET ODTENKOV

Za Bežigradom nismo gostili le premiere Petdesetih odtenkov svobode, ampak smo v večeru naslade in hedonizma postregli S CELOTNO TRILOGIJO!

Ob prihodu težko pričakovanega sklepnega dejanja erotične sage smo pripravili najdaljšo predigro do vrhunca – premiere Petdesetih odtenkov svobode. Pretežno žensko občinstvo, ki ga je mestoma popestril tudi kakšen moški predstavnik, je v maratonskem ogledu, ki je trajalo dobrih osem ur, uživalo v vseh odtenkih. V sklopu večera hedonizma, ki ga je povezoval Uroš Bitenc, so se tako od 17. do 24. ure na bežigrajskem velikem platnu odvrteli vsi trije deli žgečkljive franšize, nič manj vroče pa ni bilo niti spremljevalno dogajanje. Odmore so popestrili opojni koktajli in peneči mehurčki, sladki in slani grižljaji ter pregrešna darila.

Velika hvala gre vsem fantastičnim partnerjem dogodka: Center Interspar Vič, Hoteli Bernardin, Sexxes, Listerine, Acqua alle Rose Slovenija, Chilly, Cosmopolitan Slovenija, Salon lepote studio4, RTFX Dance Studio, Mini Maksi, BODIFIT Ljubljana 

10.2.2018