DRIVE-IN KINO BEŽIGRAD: PETIČ!

Peta sezona DRIVE-IN KINA BEŽIGRAD obljublja ‘to moraš videti’ filme! 

Na parkirišču Centra Vič se bo od 12. maja vsak konec tedna ponovno bohotilo veliko kino platno! Vanj uperjen kino projektor bo tudi letos dostavil največje filmske senzacije pomladi in poletja 2022 in zadostil vsem nostalgikom, tistim, ki se na DRIVE-IN KINO pripeljejo v dvoje ali pa z najmlajšimi filmofili. Tudi peto sezono priljubljenega avto kina obljubljamo, da bo program postregel s ‘to moraš videti’ filmi – že konec maja po več kot tridesetih letih prihaja težko pričakovan Top Gun: Maverick, junija bo šarmiral impozantni Elvis, julija bo navduševal Marvelov bog groma v uspešnici Thor: Ljubezen in grom… V resnici brezčasni DRIVE-IN KINO BEŽIGRAD pa v svojem bistvu obljublja nostalgično doživetje – zvok filma boste slišali prek avtoradia, na katerem boste poiskali posebno radijsko frekvenco. In filmski večeri pod milim nebom ne bodo dišali le po poletju, ampak tudi po sočnih burgerjih, mamljivih hot dogih, svežem krompirčku in nenazadnje po tradicionalnih kino prigrizkih, kot je nepogrešljiva pokovka. Hrano in pijačo boste lahko tudi letos naročili naravnost iz avtomobila, s težko pričakovano dostavo pa vas bodo osrečila kar simpatična pin up dekleta na kotalkah.

DRIVE-IN KINO BEŽIGRAD bo ponovno zaživel ob podpori partnerja projekta Centra Vič in generalnih sponzorjev Zavarovalnice Generali in AC Kondorja.


OTVORITVENI PROGRAM

Prve filmske zvezde bodo na DRIVE-IN KINU zablestele že 12. maja ob 21.00, ko bo peto sezono otvoril Doktor Strange, ki se bo s starimi in novimi zavezniki podal v Multivesolje norosti. Otvoritev DRIVE-IN KINA bo sicer del tridnevnega spektakla, katerega Kino Bežigrad prireja v sodelovanju s Centrom Vič. Ta bo svoje obiskovalce za svojo 25. obletnico v petek, 13. maja, razveselili z brezplačnim koncertom Dan D! Zaključek otvoritvenega konca tedna bo v soboto, 14. maja ob 20.45, sklenila še DRIVE-IN risanka Pustolovščine družine Bigfoot. Razgibani program za otroke se bo v soboto pričel že ob 19.00.


PROGRAM DRIVE-IN KINA NA PARKIRIŠČU CENTRA VIČ

12. 5. ob 21.00 – OTVORITEV – Doktor Strange v Multivesolju norosti
*13. 5. ob 20.00 – 25 LET CENTRA VIČ – Brezplačni koncert Dan D (predskupina Masharik ob 19.00) 
14. 5. ob 20.45 – DRUŽINSKA SOBOTA – Pustolovščine družine Bigfoot (otroški program od 19.00 dalje) 
20. 5. ob 21.00 – Doktor Strange v Multivesolju norosti 
21. 5. ob 21.00 – Briljantina
26. 5. ob 21.00 – PREMIERA – Top Gun: Maverick
27. 5. ob 21.00 – Top Gun: Maverick
28. 5. ob 21.00 – Top Gun: Maverick

Nadaljnji spored kmalu na naši spletni strani!

Nakup vstopnic je mogoč na TUKAJ, na blagajni Kina Bežigrad na Linhartovi 11 in na prizorišču DRIVE-IN KINA eno uro pred začetkom filmske projekcije.


SPLOŠNO O DRIVE-IN KINU

Glavno prizorišče DRIVE-IN KINA ostaja parkirišče Centra Vič, ki bo sprejelo približno 70 osebnih vozil. Projekcije bodo potekale vsak konec tedna od sredine maja do sredine julija ter od sredine avgusta do konca septembra. Dnevno se bo zvrstila po ena projekcija, pričetek predvajanja pa se bo prilagajal sončnemu zahodu.

Dogajanje bo navdušilo vse generacije, saj bodo pester program sestavljale tako največje uspešnice preteklih nekaj let, kot tudi večne filmske klasike. Vnaprejšnji nakup vstopnic je omogočen na spletni strani www.kino-bezigrad.si, na blagajni Kina Bežigrad na Linhartovi 11 in na lokaciji DRIVE-IN KINA eno uro pred začetkom projekcije.

V primeru slabega vremena bo projekcija odpovedana ali pa prestavljena na drug termin. Imetniki v naprej kupljenih vstopnic se lahko za vračilo kupnine obrnete na info@kino-bezigrad.si.

26.4.2022