DRIVE-IN KINO BEŽIGRAD

Zelena luč za DRIVE-IN KINO BEŽIGRAD na parkirišču Centra Vič, oziroma kako bo socialno distanciranje
navsezadnje le postalo zabavno! ♥

DRIVE-IN KINO bolj kot na kinematografsko zgodovino trenutno bolj spominja na njeno prihodnost. Gre namreč za edino kino doživetje, ki v času corona krize omogoča, da se obiskovalci filmskim uspešnicam predajo iz varnega zavetja njihovega avtomobila. Zato bo naša ekipa letos že tretje leto zapored nadaljevala svoje poslanstvo udejanjanja prvovrstne kino izkušnje in ponovno obudila vrhunsko atrakcijo DRIVE-IN KINA.

 

 

 

 

 

 

DRIVE-IN KINO BEŽIGRAD sledi vzoru ameriških DRIVE-IN KINOV iz vročih 60. let prejšnjega stoletja in obuja romantično doživetje gledanja filmskih uspešnic iz udobja lastnega avtomobila. K nostalgičnemu retro vzdušju bodo doprinesla tudi atraktivna dekleta na kotalkah, ki bodo vroč krompirček, slastne burgerje in klasične kino prigrizke obiskovalcem dostavile kar v osebni avtomobil.

Širok filmski repertoar, ki bo vključeval tako največje Hollywoodske uspešnice preteklih nekaj let, kot tudi večne klasike, bo zapolnil čarobne filmske večere vse od četrtka do nedelje.

Prvič letos pa se boste lahko v težko pričakovani DRIVE-IN KINO BEŽIGRAD na parkirišču Centra Vič zapeljali že v četrtek, 21. maja ob 21.00, ko bo kino platno osvetlil muzikal Dežela La La in tako krstil novo, že tretjo sezono DRIVE-IN KINA BEŽIGRAD.

V zahvalo vsem zdravstvenim delavcem, ki so se v času pandemije izkazali za prave super junake, jim do konca maja omogočamo brezplačen vstop na vse DRIVE-IN KINO BEŽIGRAD projekcije! Svoje parkirno mesto si lahko rezervirajo na info@kino-bezigrad.si. Vsi ostali si jih lahko do konca maja ogledate po enotni akcijski ceni 5€ (+3€ doplačilo za avtomobil).

PROGRAM DRIVE-IN KINA BEŽIGRAD
21. maj ob 21.00 – Dežela La La
22. maj ob 21.00 – Bohemian Rhapsody
23. maj ob 21.00 – Ježek Sonic (sinhronizirano)
24. maj ob 21.00 – Pobesneli Max: Cesta besa
28. maj ob 21.00 – Briljantina
29. maj ob 21.00 – Minioni (sinhronizirano)
30. maj ob 19.00 – PRVI DRIVE-IN KONCERT V SLOVENIJI s skupino Tabu, ob 21.00 pa sledi dokumentarni film TABU Zgodba za jutri
31. maj ob 21.00 = Parazit
4. junij ob 21.00 – Kot šef
5. junij ob 21.00 – Levji kralj (sinhronizirano)
6. junij ob 21.00 – Briljantina
7. junij ob 21.00 – Dežela La La
11. junij ob 21.00 – Podli fantje za vedno
12. junij ob 21.00 – Poletje v školjki
13. junij ob 21.00 – Zvezda je rojena
14. junij ob 21.00 – Gospodje
18. junij ob 21.10 – Beležnica
19. junij ob 21.10 – Visoka nota
20. junij ob 21.10 – Parazit
21. junij ob 21.10 – Briljantina
25. junij ob 21.10 – Kralj Staten Islanda
26. junij ob 21.10 – ZADNJA PROJEKCIJA – Mamma Mia!

Nakup vstopnic je mogoč na naši spletni strani, na blagajni Kina Bežigrad na Linhartovi 11 in na prizorišču eno uro pred začetkom filmske projekcije.

Projekt DRIVE-IN KINA BEŽIGRAD je ponovno zaživel ob podpori partnerja projekta Centra Vič in generalnega sponzorja Zavarovalnice Generali. ♥

*DRIVE-IN KINO je popolnoma varna oblika kina, saj med obiskovalci do stikov ne prihaja. Ob izvajanju dejavnosti bomo sledili vsem preventivnim ukrepom predpisanih s strani NIJZ.


Center Vič pa na prizorišču DRIVE-IN KINA BEŽIGRAD s ponosom napoveduje tudi prvi DRIVE-IN KONCERT v Sloveniji, kateremu bo sledil še ogled filma v DRIVE-IN KINU. Večer bo obarvan v stilu popularne rock skupine Tabu, ki bo po inovativnem DRIVE-IN KONCERTU zasedla še veliko kino platno s svojim dokumentarnim filmom Zgodba za jutri. Center Vič bo obiskovalcem omogočil, da se 30. maja DRIVE-IN KONCERTU in DRIVE-IN KINU predajo popolnoma BREZPLAČNO.


O DRIVE-IN KINU BEŽIGRAD
Glavno prizorišče DRIVE-IN KINA BEŽIGRAD ostaja parkirišče Centra Vič, ki bo sprejelo približno 70 osebnih vozil. Projekcije bodo potekale vsak teden od četrtka do nedelje. Dnevno se bo zvrstila po ena projekcija, pričetek predvajanja pa se bo prilagajal sončnemu zahodu.

Dogajanje bo navdušilo vse generacije, saj bodo pester program sestavljale tako največje uspešnice preteklih nekaj let, kot tudi večne filmske klasike. Vnaprejšnji nakup vstopnic je omogočen na spletni strani www.kino-bezigrad.si ali pa na blagajni Kina Bežigrad na Linhartovi 11. Hkrati bo prodaja vstopnic potekala tudi na sami lokaciji, in sicer eno uro pred pričetkom posamezne projekcije.

V primeru slabega vremena bo projekcija odpovedana. Imetniki v naprej kupljenih vstopnic se lahko za vračilo kupnine obrnete na info@kino-bezigrad.si

Ker bo DRIVE-IN KINO BEŽIGRAD sledil vzoru ameriških drive-in kinov iz 60. let, je naša ekipa poskrbela tudi za bogat spremljevalni program. Ta bo med drugim vključeval gostinsko ponudbo, postrežbo v avtomobilu in atraktivno strežbo na kotalkah. Vstop na prizorišče bo omogočen vsaj uro pred posamezno projekcijo, obiskovalci pa bodo hrano in pijačo lahko naročali tudi med samim ogledom filma.

 

14.5.2020