DRIVE-IN KINO NA VRANSKEM – ODPOVEDANO

Obveščamo, da smo bili zaradi izjemno slabe vremenske napovedi primorani sprejeti težko odločitev, da DRIVE-IN KINO gostovanje na Vranskem ODPOVEMO.

Imetnike vstopnic naprošamo, da se za povračilo kupnine obrnete na tisto prodajno mesto Eventim, kjer ste jih kupili, spletni kupci pišite na info@eventim.si, če pa ste jih kupili pri nas v kinu, se oglasite na naši blagajni za Bežigradom. Vsem najlepša hvala za razumevanje.

PELJI ME V KINO
DRIVE-IN KINO BEŽIGRAD TUDI NA VRANSKEM!

Prvi drive-in kino v Sloveniji se seli na Vransko! Edinstvena atrakcija, ki smo jo do letos poznali le iz filmov, bo 25. in 26. avgusta zaživela še na poligonu AMZS Centra varne vožnje na Vranskem.

V soboto, 25. avgusta, bodo obiskovalci lahko iz udobja in zasebnosti lastnega avtomobila uživali v najnovejšem delu priljubljene franšize MISIJA: NEMOGOČE, naslednji dan, 26. avgusta, pa bo na sporedu večna filmska klasika BRILJANTINA.

Vstop je možen za osebna vozila, vstopnice se obračunajo na osebo (za Misijo: Nemogoče znaša vstopnina 6,20 EUR/osebo, za Briljantino pa 4 EUR/osebo), ob vstopu na prizorišču je potrebno doplačilo za avto v višini 3 evrov.

Prizorišče se odpre ob 19.30. Zgodnji prihod zagotovi boljšo pozicijo znotraj segmenta malih ali večjih osebnih vozil. Za optimalni ogled priporočamo do 3 osebe v vozilu.

Ker Drive-in Kino Bežigrad sledi vzoru ameriških drive-in kinov iz 50. in 60. let, bo poskrbljeno še za bogat spremljevalni program. Ta med drugim vključuje gostinsko ponudbo, postrežbo v avtomobilu tekom projekcije in atraktivno strežbo na kotalkah. Obiskovalci lahko hrano in pijačo naročajo tudi med samim ogledom filma.

O MISIJI: NEMOGOČE – IZPAD

Pridružite se najboljši MISIJI doslej! Nekatere franšize svojo zgodbo vedno znova nadgradijo in gledalcem ponudijo popoln odklop od vsakdanjika. Med njimi ima svoje častno mesto tudi Misija: Nemogoče, ki svoja nadaljevanja pridno niza že vse od leta 1996, ko smo prvič spoznali neustrašnega in iznajdljivega agenta Ethana Hunta. Ta se bo v šestem delu franšize z naslovom MISIJA: NEMOGOČE – IZPAD odpravil na novo nemogočo misijo, ki bo navdušila s kombinacijo odlične igralske zasedbe, nepričakovanih preobratov in z adrenalinom prežetih akcijskih prizorov.

O BRILJANTINI

Pustite se zapeljati v neke druge čase in podoživite brezčasno ljubezensko zgodbo med Johnom Travolto in Olivio Newton-John. Začetek zadnjega letnika srednje šole prinese konec poletne romance med Dannyjem in Sandy – vse dokler se Sandy nepričakovano ne preseli na Dannyjevo šolo Rydell High.

Briljantina je v svetovnem merilu povzročila pravo evforijo in obudila zanimanje za rock’n’roll in rockabilly glasbo.

25. AVGUST: Projekcija MISIJA: NEMOGOČE – IZPAD v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem – nakup vstopnic
26. AVGUST: Projekcija BRILJANTINA v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem – nakup vstopnic

8.8.2018