FOTO: Minioni sinoči PIKNIK KINU v Atlantisu pomahali v pozdrav

Sinoči se je na zelenici Vodnega mesta Atlantis na PIKNIK KINU v sodelovanju z Radiem Ekspres zgodila ekskluzivna predpremiera težko pričakovanega nadaljevanja filma Minioni: Grujev vzpon. Oboževalci poskočnih rumenih bitij so si lahko med prvimi v Sloveniji ogledali nov film, ki je po dveh letih končno ugledal luč sveta. Pred začetkom filma je obiskovalce na rumeni preprogi pozdravil poskočni Minion Stuart, vsem dobro poznani Derby pa jih je presenetil z njegovim najljubšim prigrizkom – sladkimi bananami. Zavarovalnica Generali je male nadobudneže razveselila s svojimi darilci. Pod vodstvom Otroške akademije so se Minioni razmnožili po celotnem prizorišču, saj so si otroci lahko izdelali Minion očala in se v navihana bitja spremenili s pomočjo obrazne poslikave. Da je zadnja ura čakanja pred filmom hitro minila, pa so si najmlajši lahko krajšali čas s skakanjem po ogromnem napihljivem Minion gradu. Ko se je sonce počasi spustilo in je zadišalo po kokicah, je nastopil trenutek, ko so na vrsto prišle nove filmske pustolovščine navihanih Minionov. Tokrat so družbo delali v zgodbi 12-letnega Gruja, ki je želel postati največja baraba na svetu.

Vsi tisti, ki ste sinoči zamudili filmsko piknikovanje z Minoni, lahko razveselimo z novico, da podobno dogajanje v Vodnem mestu Atlantis sledi že v petek, 29. julija. Od 20.00 dalje napihljivi tobogani, ustvarjalne delavnice, športne igre in darilca, ob 21.00 pa Minioni: Grujev vzpon.

FOTO: Primož Pičulin

PROGRAM PIKNIK KINO ATLANTIS

  1. julij 2022 ob 21.00 – Minioni: Grujev vzpon (PREDPREMIERA, družinski zabavni program od 20.00 dalje)
  2. avgust 2022 ob 20.45 – Hiter kot strel (PREMIERA)
  3. avgust 2022 ob 20.30 – DC liga super-ljubljenčkov (PREMIERA)
  4. avgust 2022 ob 20.30 – DC liga super-ljubljenčkov
  5. avgust 2022 ob 20.15 – Prvič resnično srečna (PREMIERA)
  6. avgust 2022 ob 20.15 – Prvič resnično srečna

PIKNIK KINO je ponovno zaživel ob podpori generalnih sponzorjev projekta Zavarovalnice Generali in AC Kondorja ter partnerja projekta Vodnega mesta Atlantis.

 

27.7.2022