PIKNIK KINO v Atlantisu bo otvorilo težko pričakovano nadaljevanje Minionov

Pripnite pasove, super neodgovorni rumeni možiclji, ki so hlače na naramnice pripeljali nazaj v modo, so nazaj! In 26. julija bodo v Vodnem mestu Atlantis na ekskluzivni predpremierni projekciji PIKNIK KINA obiskovalcem pokazali, kdo je v resnici šef! Družbi rumenih Grujevih pajdašev se prihajajoči torek prepustite že ob 20.00, ko se boste lahko spustili po njihovem ogromnem napihljivem toboganu, si iz rolic toaletnega papirja izdelali unikatna Minion očala, se na rumeni preprogi v družbi ogromnega Miniona nastavljali fotografski bliskavici in hkrati uživali tudi v domiselnih tematskih vrečkah presenečenja. Ob 21.00 pa predpremierno sledi zgodba, ki bo razkrila 12-letnega Gruja, ki je želel postati največja baraba na svetu, pri tem pa mu bodo seveda pomagala rumena nagajiva bitja. Mi vam obljubljeno zabaven družinski kino večer, Minioni pa, da se boste od srca nasmejali in se naučili kup uporabnih traparij, predvsem, kakšen je recept za uspeh največje barabe na svetu in zakaj so banane najboljše.

Zaradi velikega povpraševanja bomo enak družinski zabavni dogodek v Vodnem mestu Atlantis organiziral tudi v petek, 29. julija.

PROGRAM TOREK, 26. JULIJ – PIKNIK KINO VODNO MESTO ATLANTIS
20.00 – družinski zabavni program: napihljivi tobogani, športne igre, ustvarjalne delavnice, vrečke presenečenja
21.00 – predpremiera: Minioni: Grujev vzpon

PROGRAM PETEK, 29. JULIJ – PIKNIK KINO VODNO MESTO ATLANTIS
20.00 – družinski zabavni program: napihljivi tobogani, športne igre, ustvarjalne delavnice, vrečke presenečenja
21.00 – predpremiera: Minioni: Grujev vzpon

KLIK ZA NAKUP VSTOPNIC

Z vami bodo tudi Vodno mesto Atlantis, Radio Ekspres, Otroška Akademija in pa sponzorja projekta PIKNIK KINA Zavarovalnica Generali in AC Kondor.

19.7.2022